25. kesäkuuta 2014

Päivän asu on tyttömäinen?

Marimekkoa, raitoja. Happeakin leggarit, minttua. Onko asu tyttömäinen? Mielestäni Pojan päällä todella söppänä. Trikoopaita on hankittu hetki sitten alesta ja suositut leggarit fb-kirpulta. Molemmissa vaatteissa on vielä muutama sentti kasvunvaraa...

Heti kun Pojan hiuksiin laittaa pompulan, oi kun sievä tyttö... Jännää! Minua se ei haittaa, mutta myönnän, että tykkään pukea Pojan hieman räväkämmin, eikä tyttö-kommentteja saa juuri koskaan kuulla. Vaatteilla voi kyllä helposti koodata pieniä taaperoita, puen kuitenkin tleensä molemmat lapset pitempään miettimättä onko sävyt enemmän pojan vaiko tytön värejä. Meillä käytetään myös paljon mustaa, harmaata, valkoista, niin sanottuja unisex värejä. Mutta pitäisikö hempeitä vaaleanpunaisia säästellä enemmänkin pikkuveljelle?
Pohdintojen kautta, hauskaa päivää teille toivottaa mami ja veikka!


PS. Asukuva postauksista piti vielä sanoa, että niistä on tullut ihan uusi lempipuuhani! Postauksessa on tietysti helppoa kertoa merkistä, laadusta ja liittää ihania kuvia mukaan. Olen myös lomallani saanut esitellä omia vaatteitani päälläni ja näin ollen jakaa enemmän myös itsestäni kameran takaa, mukavaa vaihtelua, nyt kun siihenkin on aikaa :) Ruohikko on vihreää ja Suomen kesä jatkukoon!

9 kommenttia:

 1. Ihana tuo keltainen paita! Kestääkö Marimekon trikoo hyvin pesua? Olen lukenut siitä huonoja kokemuksia, joten sen takia kiinnostaa kokemuksesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon lukenu plussaa ja miinusta, yksi paita on meillä ollut melkein vuoden ja värin haalistumaa mutta ei muuta. Valkoisella pohjalla olevat näyttävät vajaan kymmenen pesun jälkeen (joissa lähes kaikissa wanishia mukana) edelleen kuin uusilta. +++ abtaisin plussaa. Napakka trikoo, ainakin nämä uudet, pesuohje 40 pinnaa jota suositellaan piirun tarkkaan, jos pesee alhaisemassa niin väri ei "tartu" saattaa haalistua, varsinkin ekoissa pesuissa ehdoton. Liian kuumassa taas ottaa hittiä kuulemma? Näitä trikoopaitoja saa alesta hintaan 13e joten hinta-laatu-kotimaisuus +++ <3

   Poista
 2. Ihanat kesävermeet kesäpojulla :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Trina, päästäispä käyttään shortsejakin vielä ;)

   Poista
  2. Tosiaan niitä kelejä odotellessa ;-)

   Poista
 3. Söpöt kesäkuteet, sopivan unisexit! Meillä on myös pojilla pitkälti unisex vaatteita ja voisin hyvin kuvitella, että ne olisivat käytössä jos meillä olisi tyttölapsonen. Nyt tilasin pojille Rodinin kelta-valkoraidallista Picoa, katsotaan miltä näyttää poikien päällä :) Olen nähnyt vain tytöillä, mutta näyttävät niin kivoilta, että testataan meneekö myös pojilla sopivin asustein. Mitä luulet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon , että sopii pojallekin, käyttäisin ainakin omalla pojalla <3

   Poista
 4. Tosi kiva asu! Mä tykkään laittaa etenkin Alvarille aika tyttömäisiä juttuja, mun mielestä se vaan on niin söpöä pienellä pojalla. :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3