21. kesäkuuta 2014

Sadepäivän muotia

Pingukurikset roikkuu päiväkodin naulakossa, jossain siellä kaiken seassa. Onneksi löysin kätköistä Molo Kidsin kirkkaan keltaiset sadebyysat. Malliltaan sopivat paremmin hoikalle. Koko vastaa hyvin käyttäjän mittoja. Jalkaan molemmille luottokumpparit, joita itsekin käytän. Keltaiset Crocsit, joista Poika tarvitsee syksyksi varmaan kokoa isommat. Sadetakkeina ihanat Mini Rodinin pingutakit aw13 mallistosta. Pojan hihat alkaa koossa 80/86 käymään lyhyeksi, mutta kurakinttaiden parina se ei haittaa. Hoikalle Pojalle kun takissa on muutoin tilaa. Onneksi ne kurakinttaatkin roikkuu päiväkodissa, eikä nyt ihan kuitenkaan kuuluneet meidän Juhannus varustukseen. Päässä Tytöllä Aarrekidin kestosuosikki ja Pojalla Mini Rodinin trikoopipo. 

Ulos, säällä kuin säällä. Pian tuli taas vettä kaatamalla. Haettiin kaupasta lisää maissia ja halloumjuustoa (miten lie kirjoitetaan). Nyt jatkuu herkuttelu! 


Oletteko ulkoilleet sade- vaiko välikausivaatteissa? Sopiiko pinguihin kirkas keltainen?
7 kommenttia:

 1. Me ollaan ulkoiltu välikausivaatteissa. Täytyisi hankkia tuolle neitokaiselle kurikset!

  Ihanan pirteät vaatteet teidän muksuilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Emmi!! <3


   On tää kyllä julma juhannus kuin vaan sataa ja sataa :) Onneksi kirkas keltainen piristää mieltä. Mieheni juuri päivitteli kuinka hyvin pidän huolta lasten varustelusta säällä kuin säällä, mutta hänellä ei ole mitään ;) Löi kuitenkin näin juhannuksen kunniaksi pipon ja tuulitakin päälle <3 Ulkoiltiin yhdessä :)   Ihanaa viikonlopun jatkoa!

   Poista
 2. Välikausivaatteissa ja kurahousuissa ulkoiltu täälläkin, eikä yhtään ole ollut liikaa! Toivottavasti ne helteetkin vielä joskus tulevat… ;)
  Ihanat kuvat, mukavaa loppujuhannusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanaa alkavaa viikkoa teillekin ja sateista sellaista :)

   Poista
 3. Meiltäkin löytyy nuo keltaiset kurikset, tai no, päiväkodin naulakossahan ne roikkuvat tällä hetkellä. :) Välikausivaatteissa on menty. Löytyypähän ainakin käyttöä niille tänä vuonna, kun viime keväänä käyttöaika oli muistaakseni muutaman viikon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Laura pitkästä aikaa :)   Noi kurikset on kyllä huiput :) Kyllä näille käyttöä riittää ja riittää sadetta luvassa seuraavat öööö 10 päivää   Ihanaa kesää kumminkin <3

   Poista
 4. Toi yhdistelmä on ihan huippu! Alinalla on vaan tylsät tummansiniset reimat, pingut ja keltainen kyllä erottuis hyvin päiväkodissa, kun tuntuu kaikilla olevan ne samanlaiset sadevaatteet.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3