1. kesäkuuta 2014

TIKAPUITA PITKIN KESÄÄN
Hot or not? Tällä kertaa en tarkoitakaan Tytön päivän asua, vaan alkavaa kesäkuuta? Helteitä on luvattu tulevalle viikolle ja kaikki alkaa olla valmista kesään. Voiko kesää odottaa koko vuoden? VOI! Minä ainakin. Monikaan asia ei saa minua niin iloiseksi kuin ajatus siitä, että koko kesä on vielä edessä. Puut ja nurtsit ovat jo vihreitä, ilmassa tuoksuu kesä. Shortseja on jo soviteltu ja aurinkorasva ostettu. Kevätsiivous on jätetty kesken ja yht´äkkiä kalenterissa lukee kesäkuu! Ihanaa.

Tälläinen pikapostaus tällä kertaa. Kuvissa Marimekon raikas (ilmeisesti hieman vanhempaa mallistoa?) Tikapuu paita. Kerrassaan mukavan pehmeää trikoota. Mitoitus enemmän reilu kuin nafti (ainakin tasaraitaan verraten on isompi). Nimittäin, jos joku missasi viikko sitten Marimekon kantisalen Unikkojuhlien aikaan, on nyt herkkuja hyvällä alella kaupan! Helsingin keskustan Sokoksen lastenvaatepuoli uudistuu ja kaikki "vanha" myydään huikeilla aleprosenteilla pois. Tällähetkellä lasten vaatteet ja jalkineet -40%. Maltillisesti ostin vain tämän yhden paidan, vaikka hypistelin Cientoja, Crocseja, Reimaa, Molo Kidsiä, leluja jne jne!! Sokoksen myymälässä on aikasta kattava valikoima Marimekkoa, ale kiihtyy varmasti vielä suurempiin prosenteihin, mutta riittääkö kokoja? Meinaatko käydä kurkkaamassa? Tämä ei ole maksettu mainos, vaan käden ojennus, että nyt äkkiä Sokkarille! Alea, ei millään tapaa ole verkkokaupassa. Lisää aiheesta ja löydöistä Instagramissa maminaarteet .


Heippa!2 kommenttia:

  1. Jopa täällä pohjoisemmassa suomessa tää viikko alkoi Hot :) ja ilmeisesti jatkuu myös! Lapsilla ja miehellä kesäloma, mulla töitä, kesälomaa vasta heinäkuussa, mutta toivottavasti sinnekin jää edes muutama kunnon hellepäivä :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3