16. heinäkuuta 2014

Elementtinä vesi


Meidän parveke on oikein tilaihme. Välillä katetaan sinne illallista, toisinaan otan esiin aurinkotuolini ja laitan lapset viereen polskimaan. Altaaseen mahtuu hyvin kaksi pientä, ehkä kolmaskin? Vesi meillä on ollut tuossa altaan puolivälissä, koska pienemmällä vesselillä ei ole vielä minkään sortin uimataitoja, saatika ehdi laittamaan edes suutansa kiinni, kun jo sukelletaan. Saa kyllä olla tarkkana altaan reunalla! Olen hyvin iloinen siitä, että molemmat lapset tykkäävät olla vedessä. Jo vauva-aikana kylvyt ovat olleet molempien lempipuuhaa. Kumpikin voisi jatkaa polskintaa yömyöhään saakka. Parveke on sinällään huippu paikka uiskenteluun, sillä eteläpuolen aurinko lämmittää koko päivän, eikä partsille tuule. Näin Suomen kesässäkin pääsee uimaan päivittäin. Onhan se työlästä täyttää ja tyhjentää allasta. Onneksi on kiinteä vesimaksu ;) 
 DRESS FOR SWIMMING / POLARN O. PYRET

Saippuakuplia, isi, aurinko, vettä! Miten teillä uidaan? Menettekö rantsuun, puistoon, omalle pihalle, vai näin partsilla?


Hauskaa iltaa <3


5 kommenttia:

 1. Miten muuten tyhjennätte altaan? Kannatte sankolla kylppäriin? Tuli vaan mieleen, kun me aina kipataan vaan nursille :). EI ehkä alas viitsi kaataa :D?

  Me ollaan toisinaan aamupäivät rannassa ja iltapäiväksi sitten viritetään allas omalle pihalle :). Tyttö ei niin välitä polskimisesta, kun taas poika räpiköis altaassa vaikka koko illan. Onneksi hänellä jo vähän enemmän järkeä kuin viime kesänä, eikä vahtia tarvitse enää haukan lailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Altaassa tulppa ja partsilla viemäri :) Niin ja missä järki :D Noooh onneksi isompi meillä vaan höpöttää jo tosipaikan tulleen osaa ottaa iisisti, poika, noo pojat on poikia ;)   Poista
 2. Ihanat kuvat :D Meillä on puhallettava allas takapihalla, välillä siinä polskitaan ja välillä käytetään vesipyssyjen tankkauspisteenä :)

  VastaaPoista
 3. Ei vitsit, mekin ehkä tarvittais tollanen polskutteluallas, Aava osaa niin näppärästi jo istua, että se varmaan rakastais tollasta! Kyllä se järvessä jo on käynyt pulikoimassa, mutta en hirveän kauan kehtaa niin pientä pitää suht viileässä vedessä, niin tollanen allas olis ihan huippuratkaisu... :)

  VastaaPoista
 4. Kiva idea! Me ollaan yleensä tuossa ihan lähellä olevalla rannalla, mutta tuohan olisi hauska idis jos ei rannalle pääsekään :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3