15. heinäkuuta 2014

Herkutellen!Raikkaita mansikoita kannattaa haalia nyt toreilta laatikoittain, on aika pakastaa marjat ensi talvelle. Paljon ollaan popsittu jo, toivottavasti jää jotain meillä jemmaankin. Tyttö tykkää hurjasti, eikä ole epäilystäkään tuleeko mansikoita myös tulevaan synttärikakkuun. Nams ja pöö!

Niin ja hei, joskus keväällä kirjoittelin silloin tällöin omasta ruokavaliosta ja ehkä vähän kuntokuuristakin. Jotenkin se jäi, kesä ollaan herkuteltu, mutta myös liikuttu paljon. Summa summa rum, ei mitään merkittäviä muutoksia suuntaan tai toiseen, jotenkin silti tuntuu, että pitäisi pikkasen skarpata ruokailun suhteen. Vaikka en itse mikään herkkusuu olekaan, on kaikenlaista tullut naosteltua. Letut menee mansikoiden kera. Myös Tytön herkkupäivät ovat lisääntyneet, mutta ehkä annamme sen näin kesällä anteeksi. Poika ei meillä niinkään ole makean päälle, ekat karkit ja suklaat on kaavittu suusta ulos, hän kasvaa perunalla ;) Miten teidän kesäruokavalio poikeaa normaalista?


3 kommenttia:

 1. Mansikat <3 Kesällä ruokavalio poikkeaa lähinnä sillä, että suurin osa syötävästä on tuoretta eikä pakastimesta. Huomenna taas mansikankeräyshommiin, paras satokausi on mun käsityksen mukaan jo ihan lopuillaan? Kesällä tulee kyllä harrastettua hyötyliikuntaa sata kertaa enemmän kuin talvella, oon tosin silti käynyt hikoilemassa siellä salin puolellakin :)

  VastaaPoista
 2. Voi nam, nyt on ehkä pakko tehdä lettuja joku päivä :D Ja mansikkaostoksia on viikonlopulle suunnitteilla, että saadaan pakkanen täyteen talvea varten :)

  VastaaPoista
 3. Krisse: Joo kuntoillaan kuntoillaan huomaamatta :))


  Annika: Noniiiiimpäää :P nams

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3