10. heinäkuuta 2014

Kerrostalo kolmion keittiössä

Ensimmäinen kesä, kun koko perhe on oikeesti syönyt yhdessä pitkään ja viettäen samalla laadukasta perheen keskeistä aikaa. Pilttipurkit, nan-korvikkeet ja ties mitkä sekoitukset alkaa nyt oikeesti olla historiaa. Lapset osaavat rauhoittua paikalleen, osaavat odottaa ruoka-aikoja ja syövät hienosti itse. Ollaan lomalla istuttu saman pöydän ääreen ruokailemaan enemmän kuin varmaan koko kuluvana vuotena... Ihan mahtavuutta, tästä on loma tehty!


Meillä mies on se joka häärää keittiössä. Uuni ja hellat kuumana, maku kohdillaan. Kesä.Ps. Miten teillä on ehditty syömään kesällä, uudet perunat vai mansikat?4 kommenttia:

 1. Meillä myös mies kokkaa, mutta nyt meen kyllä paistaan parin halloumit ;) uusia pottuja on monesti syöty ja kaikki tykkää. Mansikoita ostettu syöntii, mutta talven varalle ei vielä - riittääköhän 20kg?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aattelin itsekin huomenna ostaa lavan , ainakin 7 kiloo ;))   Hyviä halloum hetkiä :)

   Poista
 2. huhuh, hyvältä näyttää Miehen väsäämät sapuskat <3 :) Meillä T on kokoajan enemmän ruvennu tekemään ruokaa ja kokeilemaan uusia juttuja, vaikka toki minä teen vieläkin suurimman osan! Ei haittaa yhtään, kun ruoanlaitto on musta kuitenkin tosi kivaa... jälkien siivoominen ei :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään siivota jäljet, mut mieskin huolehtii ihan jees :) Nää oli tällaiset valmis grilliherkut ;)


   Kivaa iltaa!

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3