26. heinäkuuta 2014

Päivän asu ja päivän mietteetPäivän asu on ollut jo monen monta päivää putkeen saman tyyppinen, bikineitä, uv-paitoja ja olkihattu. Tämä olkihattu on Seppälästä, pinkki uv-tank Molo Kidsin ja alaosa on Po.pin. Aamuisin ei siis tarvitse pähkäillä, minkä väriset trikoovaattet päälle puettaisin? Nekin on liikaa. Tänään käveltiin pitkä lenkki vaunutellen ja mentiin rannalle (kävellessä äiti ruskettuu!). Rannalla uhmakas neiti karkaili muutaman kerran ja viskasi eväitäkin mereen. Melkoista, Tytön päivissä on hurjasti eroja, joskus natsaa kaikki, toisinaan ei mikään. Uhmaa se on ja rajojen kokeilua. Mitä useammin sanon, että hattu päähän tai syömään, sitä nopemmian tilanteesta karataan. Samalla koitan silti positiivisuudella saada Tyttöön kuria, rajoja, rakkautta unohtamatta. Mutta eikös tämmöinen sekametelisoppa niin asuissa kuin mielessäkin ole joskus aivan jees? Palaan uhmatunnelmiin vielä toisen kerran. Oli vaan pakko mainita, että vaikka kuinka söpösti keimaillaan ja rannalle lähdetään hyvissä fiiliksissä, voi kelkka kääntyä hyvinkin nopeasti!

Mitähän sitä muuten keksii kuukauden päästä, kun kesä loppuu? Meidän lapset rakastaa rantaelämää...

3 kommenttia:

  1. Taitaa olla kaikilla menossa ihan samanlaiset kuviot. Omassa pihassa Viikari viilettää pikkuhousuissa :D Kuuma on mutta kyllä siiitä nauttii koska talvi tulee tosiaan taas :) Kyllä sitä taas syksyllä keksii jotain, toivottavasti!

    VastaaPoista
  2. Meillä ihan samanlaista, uhmaa ilmassa. Välillä ottaa pottuun (äitiä), mutta yleensä naurattaa toisen omapäiset hassutukset. :)

    VastaaPoista
  3. ^^^voihan uhma :) onneksi sitä on muillakin :) meillä vaaditaan ehdotonta huomiota tai pistetään ranttaliksi , hmmm ihan ymmärrettävää :) <3 tsemppiä !!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3