17. heinäkuuta 2014

Väriä ja iloa

Eräs lukija heitti minulle postaustoiveen esitellä meidän uusi ruokaryhmä, josta hetki sitten kerroin. Muutama sadepäivä saatiin siis lomalla kulumaan Ikean ja monen muun huonekalun kasaamiseen. Eipäs siinä mitään, kun on niin näppärä mies ja piiskurimainen naikkonen ;) No huumori siksiin. Pöytä on Ikean Bjursta (tai jotain sinnepäin), jos en väärin muista. Tilaa helposti kuudelle henkilölle, avatessa toisen päädyn siivekkeen syöjiä mahtuu kaksi lisää ja toisesta päästä samanlainen siipi on avattavissa parille muulle mokomalle. Esimerkiksi Tytön tulevia juhlia silmällä pitäen, onhan tälläinen ratkaisu aivan erinomainen. Muutoinkin syömme suht usein porukalla ja ystävien seurassa kotosalla, eli summa summa rum, nelihenkinen perhe ei mahdu neljän hengen ruokapöytään. Valkoisten ja värikkäiden pinnatuolien ( jotka tilasin TÄÄLTÄ ) lisäksi pöydässä on tietysti yksi juniortuoli ja Brion syöttötuoli <3Laitoimpas nyt pöllön tuolille kun ei muitakaan näkynyt, enkä jaksanut pyyhkiä syöttötuolia, kun sen kuitenkin teen aikasta monta kertaa päivässä ;) Mut hei, ainakin nuo pinnatuolit on ihania!! Ja niitä saa kymmenessä eri värissä. Kuljetus lähimpään postiisi Ruotsista kahdessa päivässä. Pöytä on myös kiva, valkoinen avartaa ruokatilaa, vaikka siinä onkin nyt paljon isompi setti tilaa viemässä. Pintaa pyyhitään märällä ja miedolla pesuaineella viidesti päivässä, toivon sen kestävän pitkään. Vahaliinaa voisi miettiä pienten lasten kanssa, sillä Ikean laatu ei ehkä aina ole se paras(??) Suosittelen silti pöytääkin, sillä ulkonäöllisesti on se perusmukava varmaan keittiöön kuin keittiöön ja hintaa alle 200e!!


Löysitkö anonyymi tämän postauksen? :) Ollos hyvä vaan!


13 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Pinnatuolit on ihanat, metsästin jonkin aikaa tori.fi:ltä ym, mutta hulluja summia tietty pyydetään vanhasta ja arvokkaasta ;) Päätin tilata nuo ruolta Room21 stä johon en kyllä ikinä pety. <3

   Poista
  2. Jos joskus kyllästyt niin täällä on niille tuoleille ostaja! Ihanan ajattomat!

   Poista
  3. :) joooo, pidetään mielessä .. Nää on ton puljun ykscmyydyimmistä tuitteista at the moment!

   Poista
 2. Heippa:D siis apua,maksoitko 4 pinnatuolista melkein 400€ yhteensä ja pöytä vielä päälle?! Tolla summalla olis jo ostanut laadukkaan ja ajattoman ryhmän,esim. Askosta tms. :) Jokaisella oma maku,ja jos olet hakenut kotikutoista ja boheemia lookkia,niin täysosuma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edellinen oli ainakin ajaton Askon ryhmä :) kestikin vissiin kolmisen vuotta... Pöytä on lapsiystävällinen , eikä haittaa jos ajansaatossa tuhjaantuu, haaveissa on vielä jotain iiihan muuta, mutta ne pöydät on tonnin luokkaa:) Halusin pinnatuolit lopulta uutena, eikä hinta minusta ollut hurja :) Aivan , makunsa kullakin , valkoisia pinnatuoleja ja valkoinen pöytä? Hmmm :) aika perus ...

   Poista
  2. Ja mitä boheemin tulee, joo, kyllä mä tykkään pikkasen erilaisesta, se istuu silmään kivemmin, ei oo joka päivä ne kuusi samanlaista tuolia samassa rivissä. Aattelin jos ottais punaset tuolit jouluksi :DD

   Poista
 3. Ihanat! Meilläkin on pinnatuoleja, niitä "vanhoja" :) 15€ taisin maksaa kalleimmasta ja sekin tuntui silloin isolta summalta, mutta kyllä noista taidetaan enemmänkin pyytää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mä löysin halvimman joku 90e/ 2kpl ja tätä luokkaa :) ja sit ihan sellasii mist ois pitäny hulluna maalaa ja hioo :) näistä saa varmaan joskus jonku pennin, jos koskaan raaskin luopua , tykkään ;)

   Poista
 4. Hemtexissä on Rea ihan loistavia pöytäliinoja lapsiperheeseen! Ne on pintakäsitelty, joten superhelppo pitää puhtaana ja kuositkin tosi kivoja. Kaksi erilaista olen jo hakenut, kolmaskin vielä olisi suunnitelmissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhden keltaisen tilasin jo hm homesta, mut pitää olla useita tietty :) ;) käyn kurkkiin , kiitti vinkistä ja kivaa iltaa :)

   Poista
  2. Oi kiitos tästä, löysin postauksen ;) Ihana setti, itsekin haluan eriparisia pinnatuoleja juurikin siksi että kolmen samanlaisen tuolin rivistöt näyttää niin tylsältä! :D Ja kiitos linkistä pinnatuolien kauppaan, niin ihania eri väreissään! :)

   Poista
  3. Oi kiva :) Mulla on kans villitys eriparisuuteen ja sävyä tuomaan, perussetit on tosi tylsii :) Kiva kun luo itse kokonaisuuden, ihana kuulla sinusta ja kivaa kesää!!

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3