23. elokuuta 2014

Kohti syksyä

Vielä on suht vihreää ja aurinkokin lämmittää, mutta kyllä kovasti syksy on saapunut eteläänkin. En haluaisi masennella sen enempää, joten sanottakoon vielä kerran, että meillä oli aivan ihana kesä yhdessä, yhdessä perheenä, yhdessä ystävien kanssa. Tehtiin kesän aikana kaikki se, mitä suunniteltiinkin. Lapsiperheen arki on usein hyvin rutinoitua ja me päästettiin irti rutiineista ja useimmat päivät oltiin vaan. Syksystä kivan tekeekin se, kun saa palata kunnon rutiineihin, päikkäreihin ja säännöllisiin nukkumaanmenoaikoihin. Aijotaan ihan varmasti olla enemmän kotona, ihan vaikka vaan viltin alla köllien. Kesällä kun on jotenkin pakko mennä. 

Ulkoiluun tulee tietysti syksyn mittaan enemmän haastetta, räntäsateeseen ei tule lähdettyä ja puiston kiikut voivat olla märkänä. Rantaelämä on muisto vaan! Me aijotaan kuitenkin ulkoilla vähintään kerran päivässä ja pientä viilausta äidin välikausivaatteisiin niin avot kyllä mennään! Vielä ei olla välikausihaalareita korkattu ja hieman jännittäkiin miten ne sopii lasten päälle sitten toukokuun. Toistaiseksi on vain harvana aamuna pidetty kurahousuja, muutoin ollaan menty tuulitakeilla.

 Äkkiä se kesä taas meni. Vaikka pikkasen vielä aurinko kasvoihin porottaakin.

Taitaa tulla ensimmäinen talvi kun pystytään kunnolla kelkkailemaan, rakentamaan lumiukkoja, juoksemaan hangessa, ilman vaunuja? Talvi, noh siihen on vielä aikaa...

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) Mä kyllä tykkään tästä syksystäkin ja oon tätä vähän odotellutkin, mutta onhan se kesä silti ihan parasta aikaa :)

  VastaaPoista
 2. Onpas kivat kuvat! Mekin käytiin syksyisessä metsässä ja olikin aika mukavaa!

  VastaaPoista
 3. Tosi ihania kuvia ja on se ihanaa vaan, että voi sinne viltinnurkkaankin pitkästä aikaa käpertyä. :)

  VastaaPoista
 4. Suloiset ulkoilijat siellä seikkailemassa :) Kesällä niin rakastin lämpöä ja aurinkoa, mutta kieltämättä hieman jo odottelin raikkaita syysilmoja ja sadepäiviä. Sadepäivinä on niin kiva vaan olla kotosalla, köllötellä, leikkiä ja leipoa, kun muuten tulee oltua niin paljon ulkoilemassa. Onneksi on useampi vuodenaika :) Kivaa alkavaa syksyä!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3