30. elokuuta 2014

Mini Rodini // Quel Carrousell


Lasten vaatemerkin Mini Rodinin syksy on taas täynnä toinen toistaan hauskempia ja söpömpiä printtejä, eläimiä, pellejä, väri-iloittelua unohtamatta. Torstaina julkaistiin syksyn toinen erä ja vaikka kuinka vannoin itselleni ei me tarvita mitään , olihan minun pakko katsella julkistushetkellä suosikkikauppani valikoimaa <3 Pieni paketti uutuuksia lähti ostoskoriin ja matkasi meille alle vuorokaudessa Täältä!!. 

 Anna se lippis minulle! Ja niin velipojalle pitänee hankkia uusi lätsä. Onneksi hatun malli sopii yhtä suloisesti niin tytöille kuin pojillekin.Lämmin fleecehattu pääsee varmasti pitkin talveä käyttöön, niin ja tyylikyyttä unohtamatta. Tytöllä päänympärys on noin 52cm ja koko 52/54 sopii täydellisesti. Mikäli joku tuote on päässyt jo loppumaan pikkuOtuksesta, kannattaa kysellä mailitse täydennyksien perään. Mielestäni näin jossain, että ainakin toppahanskaa olisi tulossa enemmän ensi viikolla...

 Esikoinen on hurjan kiinnostunut kirjaimista. Syvänsininen ja niin pehmeä college paita yllätti minut erittäin positiivisesti. Tekstiä ihaili tietysti kolmevuotias ja luettelikin kaikki kirjaimet paidasta. Tykkään kuitenkin enimäkseen hyvin yksinkertaisesta ja siksi juuri tämä collari meille matkasi. Koko on kolmevuotiaalla 104/110 joka on himpsan reilu mutta käytettävissä.

 Ja vielä pala kakkua, nimittäin mopsit. Se ainoa kuosi jota olin nähnyt joissain ennakkokuvissa ja hypetyksissä. 95% cottonia ja 5% elastaania. Napakka, pehmeä trikoovaate. Setin koko on 92/98 ja käyttäjän mitta 92cm.

 Söpöä söpöä söpöä !!

Kannattaa suunnata siis nopsaan ostoksille mikäli mielii esim. näitä ihania koiria saada, sillä juuri tästä kuosista mahtaa tulla (kröhöm) äitien suosikki <3

Mikäli haluat lisäkuvia tai kuulla kokemuksiamme jostain vaatteesta lisää, kommentoi boksiin ihmeessä <3 Kiitos vielä pikkuOtukseen Jennille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3