17. elokuuta 2014

Päivän asu ja alevinkkaus Consseille!


Mekot ja leggarit pääsevät taas pian syksyn saavuttua käyttöön niin Tytöllä kuin äidilläkin. Tällä hetkellä allekirjoittanut istuu suihkun raikkaana Po.pin kalsareissa, joten tervetuloa syksyiset illat. Syksyssä hauskaa on myös se, että kaikki tuntuu taas niin uudelta. Tai ainakin mulla on kovin sellainen fiilis. 

 Mekko Gugguu / leggarit Mini Rodini / kengät Converse

 Molempien lasten tulevan (tulevien) kausien vaatteet alkaa olla hankittuna. Mini Rodinin ulkovaatteeille annan komemuksella ison plussan. Topat on hankittu valmiiksi alesta ja kuvassa olevat Conssit viikonloppuna Stockalta, missä muuten kaikki lasten vaatteet, jalkineet ja lelut tällä hetkellä -20%. Consseja meillä käytetään niin leudolla talvella kauppareissuilla kuin kesä helteilläkin.

Tässä päivän look. Joko odotatte toppavaatteiden saapumista kauppoihin? Vai onko setit valmiina? Meillä itseasiassa puuttuu Tytön toppahaalari, eli jos joku tietää milloin Molo Kids julkaisee uutuudet niiltä osin, niin saa hehkuttaa kommentteihin. Välikausivaatteista varmasti lisää kunhan ilmat viileenee. Mitä ampiaisten määrään tulee, toivon kovasti, että ilma jäätyisi pian!  ;)

1 kommentti:

  1. Tuo pallotakki on ihana! Molo Kidsit pitäisi kai tulla tässä ihan lähiaikoina, varmaan tällä tai viimeistään ensi viikolla (kertoo Facebookin Molo-ryhmä...).

    Meidän perhe on saanut nyt yhteensä kolme pistoa tässä parin viikon sisään. :/ Kyllä niitä on siis kirottu täälläkin!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3