22. elokuuta 2014

Tunteista


Voiko pojat leikkiä poneilla ja voiko tytöt pukea voimamies printteihin? Kyllä voi, lapsi on terve kun se leikkii ja itse en tykkää ollenkaan kategorisoida lasten vaatteita tyttöjen ja poikien vaatteiksi. Hempeää pinkkiä voin hyvin kuvitella Poikani päällä, meillä lapset ihastuu lähes kaikkiin vaatteisiin jotka heille olen hankkinut.

Toinen, se enemmän tunteellinen juttu... Oli kun Tyttöni päiväkotiryhmän yksi opettaja vaihtoi työpaikkaa. Hän halasi viimeisenä työpäivänään Tyttöämme niin, että rupesi itkemään. Voi kuinka sinä olet ollut tärkeä ja ihana tyttö minulle. Hän oli Eestiläinen ihana nainen, joka oli paljon Tyttömme kanssa. Zoekin kaipaa Reelika-tätiä kovasti. Mä en tiedä kumpiko unohtaa toisen nopeammin, tyttö hoitajansa vai hoitaja lapsen, jota on kasvattanut, nukuttanut, opettanut, silittänyt, paijannut monen monta kuukautta... Hurjaa! 

Tänään vietettiin normaalia kotiarkeaamme. Leikittiin, että kiikkutuolit ovat ralliautoja, ihmeteltiin missä vauvanuken turvakaukalo? Syötiin hyvin ja oltiin yhdessä <3

2 kommenttia:

 1. Arvaa vaan millainen itku syntyi, kun Alina lopetti keväällä vanhassa päivähoidossa, ja joutui hyvästelemään hoitajan, jonka kanssa oli neljä vuotta ollut.. Siinä oli itselläkin kyynelissä pidättelemistä. Toisaalta uskon myös, että kun elämä ottaa, antaa se jotain muuta tilalle. Niinkuin nyt uuden hoitopaikan kuviot ja ihanat ihmiset :)

  Tosi söpikset taas kuvissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)


   Ja se on totta , että eteenpäin mennään:) Aina uusia tärkeitä mahtuu elämään :) Mutta onhan se aika hurja seurata tätä lasten vuoristorataa ;) <3

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3