13. syyskuuta 2014

Esiintymässä

Lauantai-iltaa jokaiseen kotiin! Pirpanat nukkumassa ja minä kelaan päivän tapahtumia kamerasta ja muutamia kuvia ehdinkin jo instagramin puolellekin lataamaan. (MEIDÄT LÖYDÄT IG:STÄ NIMELLÄ MAMINAARTEET)  Sen enempää linkkailematta, tänään olimme Tytön kanssa Helsinki Design Week tapahtumassa. Lasten lauantai veti ainakin keskipäivällä Teurastamon Autohallin täyteen iloisia lapsia perheineen. Esillä oli mm. Reima, Mainio, Little Copenhagen, Lilla Company, Vimma ja muutama muu.

Päätapahtuma Autohallissa oli KIDD.O lehden järjestämä muotinäytös. Muotinäytöksessä lavalla asteli noin viisikymmentä lasta eri vaatemerkkien kauden uutuusvaatteissa. Tyttö esiintyi sirkusteeman mukaisesti ryhmässä Tiikerit ja edusti Gugguu Kids Fashionia (merkin lasten vaatteet täältä ) Sisääntuloja oli kaksi, toinen ennen lounasaikaa ja toinen puolikahdelta. Eka esiintyminen meni hieman karkailuksi, mutta toisessa ihanan Tiikeripojan avustamana meidän Zoekin asteli lavalle varmoin ottein. Pois lähteminen lavalta ei tullut kyseeseenkään ja molemmilla kerroilla esitystä johtanut Pelle kantoi pikkuisen mallineidin takaisin backstagelle :)

Tällaiset kokemukset on sarjassamme ones in the lifetime! Oli ihan hurjan hauska päivä, tätä varmasti muistellaan pitkään. Maalatuista tiikerintassuista, jännästä esiintymislavasta, aplodeista, musiikista ja ihanista ihmisistä sitä oli tämä lauantai. Ja sitten kuviin. VAATTEET GUGGUU / SAATU ESIINTYMISPALKKIOKSI 


8 kommenttia:

 1. Vau, melkoinen elämys! Mites, jännittikö äitiä pikkuneidin esiintyminen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jännitti, olihan se aika hienoa kun hän sitten päästikin kädestä irti ja asteli lavalle !

   Poista
 2. Ompahan kiva juttu! Erilainen ja jännittävä!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Eikö olekin :) Mun pikkuinen ja silti niin reipas :)

   Poista
 4. Me oltiin perheen kanssa katsomassa sitä 11.30 näytöstä. Tämä äiti katseli ihan tippa linssissä sitä näytöstä (vaikka oma lapsi ei ollut edes lavalla). Todellinen herkistys tuli kun Papun pikkumalli alkoi itkeä lavalla. Mutta hienosti siellä pienet veti shown!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awwwww, kyllä se oli aika huikeeta, lapset on niin aitoja ja tosissaan. Onneksi kaikki tämmöinen järjestetään lasten ehdoilla ja ymmärretään jos kaikki ei mene käsikirjiotuksen mukaan :) <3

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3