14. syyskuuta 2014

Hurmurin kuulumiset


Iltaa! :) Käytiin tänään pikku-tytön ja hänen äitinsä luona syömässä pannaria ja vaihtamassa äitiyden kuulumisia :) Treffit on sovittuna myös jo ensi viikonlopulle, sillä ehdin jo melkein unohtaa kuinka tärkeää lapsille ja meille äideille on viettää aikaa yhdessä ja asia piti korjata heti. Mun kalenteri on yleensä täynnä päiväkoti aikoja, töitä, kotia ja tietysti hieman parisuhdettakin. Onneksi hyvät ystävät pysyy rinnalla, vaikka nähtäisiinkin hyvin harvoin <3 Kiitos siis vielä Soffille ja Suselle kivasta illasta Vantaalla!

 HES WEARING PICO JACKET / MINI RODINI LEGGINGS / MINI RODINI TANK TOP / GUGGUU

 Kävin pyytämässä pikkuista leikkikaveria pukkaamaan minua vaunussa, päivän kohokohtia!

 Meijän Poika osaa ihan älyttömän hyvin ottaa pienemmät leikkitoverit huomioon. Hän tanssii ympärillä, halaa, juoksee piiloon ja pian takaisin. Pieni tyttö jäi innoissaan katselemaan ja nauraa kikattamaan, Hurmuripoika on utelias, säntäilee reippaana kyläpaikassa, pistää välillä hyrskyn myrskyn, mutta onneksi me äidit ymmärretään :)

Miten suloinen ystävä meillä onkaan <3

2 kommenttia:

  1. Treffit hyvien ystävien kanssa antaa paljon! Tärkeää saada vertaistukea ja lapsilla on hauskaa yhdessä. Koti on leikkitreffien päästeeksi hurrikaanin jäljiltä, mutta sehän kertoo vain että touhua on riittänyt :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3