29. syyskuuta 2014

Joku uusi harrastus ja ebbet


Minkä ikäisenä lapset aloittaa jonkun harrastuksen? Olemmehan toki käyneet vauvauinnissa ja muskareissa, mutta aikoinaan nämä harrastukset ovat päättyneet kausimuotoisesti, eikä meillä tällä hetkellä ole mitään perheen yhteisiä harrastuksia? Pojasta me ollaan ihan varmoja, hän haluaa futistiimiin! Mutta entäs Tytölle? Tyttö joka on hieman varovainen liikunnallisissa jutuissa, mutta tykkää musiikista, voisiko se olla tanssi? Tanssin ja musiikin kautta liikkuminen tulisi siinä samalla? Jotenkin minusta harrastuksen tulee olla liikunnallinen. Vaikka varmasti isompana lapset saavat toki päättää harrastuksistaan itse. Missään ei ole pakko käydä, eikä meillä kyllä kalenteriin ihan heti uusia harrastuksia mahdukaan, mutta olisiko ensi kevätkaudella hyvä hetki aloittaa, siispä googlailemaan.
 Päiväkodissa on kerran viikossa tunti jumppaa. Muutoinkin uusia asioita opitaan lähes päivittäin. Milloin täytellään nappuloita reikätauluun, ja milloin ommellaan :) Sinänsä kolmevuotias ei mielestäni vielä tarvitsekaan erillisiä harrastuksia...
Tyylivinkkaus: Sitten lasten vauva-aikojen hankin muutaman ebben vaatteen ja on kyllä ihania! Ajattomat ja tyylikkäät raidat, vaarinpaidan napit sekä miellyttävän pehmonen puuvilla. Näitä lisää ostoslistalle! Haluatteko kuulla ja nähdä lisää talvivaatteista? Olisiko ajankohtaista vinkata jostain tietystä vaatteesta, kenties haalareista? Kommentoikaa ihmeessä kommenttikenttään :) 


Hauskaa viikon alkua!

3 kommenttia:

 1. Haluan,haluan...kuulla/lukea haalareista ja kaikesta vaatteisiin liittyvistä... ebbe ei sano minulle mitään...täytyy guuglailla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Jepa jee , kiva kuulla, laitetaan postausta talvikamppeista tulemaan ;) ebbe on perustrikoovaate merkki, laatu on parantunut selvästi vuodessa parissa, kuten myös hinnat pompsahtaneet korkeammalle!

   Poista
 2. Alina aloitti luistelun neljän ikäisenä, ja oli juuri passeli ikä aloittaa. Jos neiti ei luistelisi, olisin varmaan halunnut viedä hänet voimisteluun tai balettiin :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3