30. syyskuuta 2014

Lasten talvikengät

Vaikka mittari on edelleen reippaasti plussan puolella ja aurinko lämmittää keskipäiväsin, tässä teille erittäin hyvä ulkokenkä vinkkaus. Crocsin Gust bootit! Päätin päivittää molemmille lapsille talvitöppöset tälläkin kertaa ajoissa. Pojan jalan koko on kasvanut vuodessa kaksi numeroa ja Tytön jalka yhden numeron. Crocsin kokotaulukko on meille hyvinkin tuttu, joten klikkasin tänne.  Molemmille otin kasvunvaraa sentistä reiluun senttiin ja villasukkakin mahtuu tarpeen vaatiessa. Nämä kevyet, mutta erittäin pitävän pohjan omaavat kengät ovat lisäksi livenä aikasta tyylikkäät. Varrellinen saapas sopii menoon kuin menoon. Pojalle ostoskorissa pyörittelin herkullista sitruunan keltaista ja tytölle lällympää pinkkiä, mutta mihin päädyttiinkään? Mustavalkoiseen. Eikä kyllä haittaa mitään, kivat on! Crocsin erittäin ystävällinen asiakaspalvelu auttoi minua puhelimitse mallin valinnassa. Suosittelivat umpinaista vartta juuri sen takia, ettei lumi pääse sisään. Crocsin myyjä kertoi, että kenkä kestää kovempiakin paukkupakkasia, katsotaan tuleeko niitä?  Meillä oli viime talvena tämä malli ja hyvin palveli sekin. Tosin kovimmissa  hangissa ei juurikaan päästy edes kahlaamaan. Hinta-laatusuhde ja etenkin kengän keveys ( ja tietysti minä minä minä itse itse itse itse --> helppo pukea!) saivat minut jälleen kerran valitsemaan Crocsit. Varmasti muutama muukin kenkä talveksi hankitaan ja ehkä jotkut popot äidillekin? Oletteko muuten te mammat hurahtaneet itse käyttämään Crocseja? Kuviin!

Tuo halikuva oli paljon helpompi ikuistaa kuin juoksevan lapsen jalassa olevat kengät (HUONOSSA VALOSSA)! <3

Talveen varustautuen, heippa syyskuu!

9 kommenttia:

 1. Tilasin Murulle myös nuo samat kengät talvea varten, kun Crocsilla oli niin hyviä tarjouksia. Mustana on nämä meilläkin, toiset talvipopot onkin ihanan raikkaat väriltään. Nämä siis myös talvea varten, tosin ovat olleet testissä jo nyt. Itsellä on vain Crocsin kumpparit, mutta olisi kiva kokeilla myös talvikenkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, olis kyllä itselläkin pari talvipopot mielessä minulle, yhdet korkkarit ja kumpparit onkin , tykkään :)

   Poista
 2. Mä näitä pyörittelin kärkkäisellä ku oli sikapäivätarjouksessa mut sit ajattelin et kuinka lapsen jalka on hiestä märkä tai kylmä paukkupakkasilla... kärkkäisellä olis olli tummansinipunaiset ja pinkkivalkoiset tarjouksessa...myös aikuisille...nyt alkoi etäisesti harmittaan, pitiköhän se tsekata se crocsin verkkis ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oot uusi verkkokaupan asiakas niin saat rekisteröitymällä -20% koodin yhteen tilaukseen :) Koodi tulee säpoosi ;)

   Poista
 3. Meillä ei oo lapsille crocsit sopineet peruskesäkenkiä lukuunottamatta. Oli sitten saappaat tai talvikengät niin jalat hikoaa sen verran että kostuvat ja sitten on kylmä. Sama homma tai oikeastaan pahempi jos laittaa lisäks villasukan. Itse käytän kyllä crocsin talvisaappaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taas ei ole ollut kesäkenkiä, tennarit ja saappaita :) Tykkään kyllä ja viime talvena taisi paukkupakkasella kerran olla kohmeessa pienemmän jalka, muutoin oli sopivan lämmin kenkä :)

   Poista
 4. Kestääkö näissä varsi vettä? Crocsin sandaalit ja kumpparit joka vuotisia suosikkeja mutta talvikenkiä ei olla vielä kokeiltu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiiä, ainakin luvattiin, että lunta ja loskaa kestää, ei varmaan kuitenkaan uimista :D Suosittelen!!

   Poista
 5. Samoja olen katsellut, pitääköhän uskaltaa tilata.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3