18. syyskuuta 2014

Mä oon valmis


Välipalaa kolmelle. Leipiä, kinkkua, juustoa, hedelmiä, mehua, maitoa... Parasta on se, kun nostan leivät paahtimesta pöytään, laitan margarinin, mehun ja maitopurkit siihen hollille, leikkaan juustoa ja nostan muutaman leikkeleen viereen. Avot, mun taaperot valkkaa itse mitä haluaa, väkertää omat sämpylänsä ja juovat mehunsa tyytyväisinä. Tälläinen välipala kattaus tai sanotaanko kaava ajaa asiansa meillä silloin kun tulemme päiväkodista kotiin. Hetki sitten on nautittu runsas päivällinen päiväkodissa, mutta iltapuuroon on vielä tovi aikaa. Ja saampa itse rauhassa avata päiväkotireput ja raivata pahimman kaaoksen kotona alta pois, sillä välin kun pienet syövät (leikkivät ruualla). Niin ja lopuksi sitten tietty syön lasten jämät. Poika kyllä tarvitsee vielä hieman avustusta, ja valitsee mielummin sen oikean ruuan kun herkkupaloja. Mutta odottaa nätisti, että siskonsa värkkäämä leipä tarjoillaan!


Äiti, mä oon valmis! 
4 kommenttia:

 1. Meillä Viikarilla(3v) menossa "Ihan itte teen!" vaihe... huoh. Välillä on leivällä enemmän voita kuin paketissa :D vaan mitenkäs sitä muuten oppii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin vaihe, ihan itse :) Hauskaa seurattavaa kyllä... Kuulemma meillä kolmevuotias aikoo aloittaa työt pian, ja menee itse Rautatientorille ;) Voi paketteja meillä on yleensä kaksi, joista toinen lapsille, niin karmeeta se show on välillä :D , mutta hyvä niin <3 Kuullostaa siis tutulle SJ ;)

   Poista
 2. Kivan näköistä,kun vaan jättää mehut pois:) Myrkkyä hampaille.Meidän pojulla (6v) reikiintyi hampaat mehusta(1-2 lasia joi pvässä) nyt niitä on korjailtu useaan otteeseen ja nyt mehut on pois listalta kokonaan.H.lääkäri piti sen verran suuren saarnan mehuista,että luovuttiin kokonaan.Mehu tuhoaa lapsen hammaskiilteet ja on kuulemma pahempi hampaan pinnalle kuin karkki.Toivottavasti ei kuulosta tyhmältä,mutta ihan hyvällä ajattelen teidän lasten kauniita hampaita:) Ihana blogi sulla=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moiks! Jep, onhan se mehu kiellettyjen listalla, mutta joskus siltäkin listalta eksyy herkkuja lapsille :) karkkia eivät kumpikaan syö :) pitäiskin muistaa varata HL aika :)

   Kiitos :) kivaa viikonloppua!

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3