16. syyskuuta 2014

Meijän vauva

Aika menee hurjaa vauhtia, voiko sitä olla edes ihmettelemättä? Olen ollut kohta vuoden työelämässä ja lapset lähes saman aikaa päiväkodissa. Silti minusta tuntuu, aivan kuin työni olisivat alkaneet ihan vasta ja juurihan vauvani meni kokeilemaan niitä lyhyitä päiväkotipäiviä... Päiväkoti tunnelmia kuitenkin toisella kertaa ja nyt kertaamaan millainen vauva meillä asuu!

Poika jolla on kaikki hampsut suussa ja taisi itkeä hampaiden puhkeamista kerran. Poika joka on nukkunut aina omassa sängyssään eikä kaipaa nukuttajaa. Poika joka rakastaa rutiineja, perhettä, kotia, äitiä, isiä ja siskoa. Poika joka jokaisen onnistumisen jälkeen hyppii kunniakierroksen ja esittää isommilleen, äidille, isille, siskolle, minä osaan, katsokaa mun showta! Poika joka hymyilee tuntemattomille. Poika joka laulaa tuiki tuiki tähtösen, rakastaa jalkapalloa ja pallopelejä. Poika, joka ei valita mistään, sen kerran kun valitusvirsi alkaa, se taitaa loppua ennenkuin ehdin paikalle. Tyytyy vähään, mutta silti haluaa kaiken, mun kuopus, annan sulle vaikka sen tähden taivaalta!

Vauva, tuli mieleen siitä, että hankimme vielä yhden erän tuttipullon tutteja. Minusta tuntui jokseenkin oudolta ostaa tutteja maitopulloon. Edelliset tutit kun on purtu pilalle, niillä on sitkuttu pitkään, mutta kukaan meistä ja vähiten mun vauva, ovat valmiita luopumaan maitopullosta.

Kuopuksellamme ei koskaan ole ollut tuttia ja hän on muutenkin tyytynyt vähään. Silti kahdenvuoden kieppeillä meillä luovuttiin siskon tutista kerrasta poikki menetelmällä ja hetkeä aijemmin Tyttö itse siirtyi pelkkiin nokkamukeihin ja lasista juomiseen. Pian Pojan 2-vuotis merkkipaalu on oven takana ja mietin josko tuttipullot saisi heittää oraville, mutta ei minulla ei ole kuopuksen kanssa kiire minnekään, ei siksi kuuluisaksi isoksi pojaksi.

Kaksi vuotta sitten syksyllä sinua odoteltiin jo saapuvaksi. Olin hyvin malttamaton, halusin sinun nyt heti syntyvän. Äidin ja koko perheen odotus palkittiin marraskuun lopussa kaksi vuotta sitten... Olisiko siellä ruudun toisella puolen kokemuksia tuttipullo-rakkaudesta? Tai haluaisitteko kenties kuulla synnytystarinani vol 2?KUVISSA VAATTEET / GUGGUU KIDS FASHION. 
PIPO SAATU OSANA KUVAUSPALKKIOTA 

10 kommenttia:

 1. Hän on aivan täydellisen hurmaava ❤️

  VastaaPoista
 2. Sulla on kyllä aivan superkauniit lapset :) päiväkodin aloitusrumbasta kuulisin mielelläni lisää kun meillä se on edessä tammikuussa (1v ja 2,5v lapset)
  Ansu

  VastaaPoista
 3. Aika vaan menee. Minunkin vauva on jo 3,5 vuotta... ihana hali poika joka nakottaa sylissä.

  Ihana on sinunkin murunen, söpö kuin mikä ja ilmeisemmin tyytyväinen lapsi...

  VastaaPoista
 4. Suloisia molemmat muksut <33
  Ihana tuo pipo! Onko millasta mitoitukseltaan? pitääkö hyvin paikkansa koko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä läppämallissa, joka on ns. baby-malli koko L on sopiva päähän joka on 48-49 cm :) Minkä kokoinen pää teidän muksulla, kiinnostaako juuri tämä malli? :) Kivaa viinkonloppua!

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3