21. syyskuuta 2014

Pojan asu ja höpinää kameran takaa

Mä oon aina välillä pysähtynyt miettimään, häiritseekö mua, että meidän lasten kuvia pyörii blogin lisäksi muutamalla muulla foorumilla tai nettikauppojen myyntikuvissa. Ei häiritse. Mun mielestä meidän lapset suhtautuu tosi luonnollisesti kameraan ja siihen, että nappaan heistä kuvia. Esikoinen sanoo joskus, että äiti älä kuvaa, ihan sen takia, että tulisin leikkimään hänen kanssaan ja lopettaisin asian jota olen tekemässä. Tuolloin en tietystikkään jatka kuvaamista. Eihän kuvistakaan tulisi mitään, mikäli lapsi vieroksuisi kameraa, tai olisi huonotuulinen kuvatessa. Teemme yhteistyössä vaatekuvauksia Suomalaisen lastenvaatemerkin kanssa ja lapset ovat aina olleet hurjan mielellään mukana. Kuvaustapahtumissa edetään aina lasten ehdoilla, sekä huomioidaan lapsen tarpeet. Lapsia toki kannustetaan tilanteissa, mutta koskaan heitä ei pakoteta jatkamaan mikäli jokin tökkii. Kuvauksissa on myös yleensä jokin kiva teema, jolloin lapset suhtautuvat tilanteeseen leikkien, enemmän kuin ajatellen, että heidän pitää, olla kuvattavana. Sekä blogistani, että lasten mallikuvista meille kaikille jää varmasti ihania muistoja matkan varrelle. Katsokaa miten rennoin elein poika kiipeämisen jälkeen tuolilleen asettuu ;) Tällä kertaa minulle sanottiin, äiti kuva kuva!

 Meijän pikkujätkä on kyllä syntynyt esiintymään.

Käytiin aamulla kaffettelemassa isin työpaikalla. Rennon letkeään syyssäähän riittää toistaiseksi Conssit, trikoo pantsit, collari ja tuulitakki.


HES WEARING: SHOES / CONVERSE PANTS AND SHIRT / GUGGUU JACKET/ MINI RODINI 
1YEAR 10 MONTH OLD IS USING SIZE 6 / 92 /92/98

4 kommenttia:

 1. Mää en kestä tota tukkaa :D!

  Sulla on kauniit lapset. Ihanaa kun jaat kuvia ja kuulumisia meidän tuntemattomienkin kanssa.
  Terveisiä muksuille ja kaikkea hyvää teidän perheelle <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, terkut menee varmasti perille :) Osa postauksista on tälläisia arkisia kuulumisia lapsiperheen arjesta, mutta tykkään myös kirjoitella tekstiä josta jokin ruudun sillä puolen voisi hyötyä ;) Ihanaa, etä te tuntemattomatkin seuraajat kommentoitte, se on tämän homman suola :)

   Poista
 2. Tärkeää höpinää kameran takana! Meillä lapset toimivat oman verkkokaupan sovituskuvissa malleina ja asiasta kysellään paljon. Tekevät hommaa mielellään ja meillä on kuvauksissa myös hauskaa. Mielestäni lapset saavat mallina toimimisesta hyvää kokemusta. Ja julkaistut kuvat on kuitenkin huolella valittu, eikä mitä tahansa otoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin :) Niin kauan kun on lapsille mielekästä ja hauskaa niin antaa mennä :) Äitinä olen kyllä lapsien kautta oppinut ja saanut kokea paljon, lisäksi tutustunut enemmän uusiin ihmisiin joilla on samoja kiinnostuksen kohteita. Kiva kun kommentoit ja hauskaa syksyä teille !

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3