4. syyskuuta 2014

Siivouspäivä

Ei siis meillä kotona. Vaan viime lauantaina vietettiin ihanaa yhteistä aikaa lasten kanssa,  vain minä ja lapset. Lenkkeiltiin ja kotiintulo matkalla poikettiin tien varsiin ilmeistyneiden kirpparipöytien kimppuun. Siivouspäivänä saa siis asettua taloksi ihan minne vaan ja myydä itselleen turhaa tavaraa pois. Emme tuhlaa juurikaan rahaa lasten leluihin, vaan lähinnä kierrätämme leluja ystäväpiirin lasten kanssa. Lisäksi päiväkodissa on niin paljon leikkejä ja leluja, että kotona riittää vähempikin määrä. Suosikeita on legot ja Brion junarata, mutta myös ehdottomasti palapelit ja kirjat. Etenkin kirjojen suhteen, kaipaamme hyvinkin pian taas uutta ja uutta luettavaa. Löysin muutamalla eurolla Pipsa Possu palapelin ja samaan settiin neljä uudenveroista kirjaa. Ihan huippua! Osallistuitteko Siivouspäivään viime viikonloppuna? Vai hyrräättekö ylensäkään kirppareilla?Nämä ihanat kirjat ja palapelit löytyivät siis ihan uudenveroisessa kunnossa meidän talon etupihalta :) Tyttö oli innoissaan kun sai maksaa vitosella ja kolikolla. Haluatteko kuulla lisää tapahtumista missä meidän perhe tykkää käydä ja kenties saada ideoita ja inspiksiä lapsille suunnattuhin puuhiin?


Uusi kuukausi ja uudet syksyiset kujeet! Oon taas ollut hurjan kiireinen pienten kanssa, mutta palaan pian! Ihanaa ruska-aikaa kaikille :) Smack!
4 kommenttia:

 1. Ihana tuo Pipsa palapeli!! :D Meillä on poika ollut jo yli vuoden ihan hurja Pipsa Possu fani, mutta Suomesta ei juuri mitään Pipsa-tavaraa löydy… Onneksi ulkomailta voi tilata ja reissuilta ostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkään en ole aijemmin tätä nähnyt :) Ostin juurikin Pipsan takia, vaikka helppo palapeli ainakin esikoiselle <3 Terkkuja Pipsa-fanille sinne teille :)

   Poista
 2. Me hyödynnetään puolen vuoden välein tuossa meidän lähikoululla olevia myyjäisiä; sieltä löytyy ihan hullunhalvalla kivoja leluja lapsille. Kierrätys rules! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaa hyvälle ! Olin kyllä pitkästä aikaa ihan innoissaan kirpparilla :)

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3