30. lokakuuta 2014

Alekoodi vaikkapas jouluostoksille

Joulu ja talvi lähestyy, tosin tänään aurinko lämmittää vielä ja kaunis syksy vallitsee meidän lähiössä. Viime päivinä olen päivittänyt esille kuitenkin toppavaatetta niin itselle kuin lapsillekin. Tytölle on vielä hankkimatta toinen haalari, mutta toistaiseksi ei ole ollut kiirettä. Meillä tämänkin talven vakiokamppeisiin kuuluu Molo Kidsin haalarit, toppahanskat, Fredriksonin pipot, Polarn o. pyretin välikerrastoja ja toppahattu. Itselleni olen tälle talvelle hankkinut vasta kengät, mutta muu varustelu löytyikin varastosta. Noilla Crocsin popoilla olenkin jo viilettänyt kohta kuukauden, Ne kestävät hyvin vettä ja ovat sopivan lämpimät. Suosittelen myös keveyden ja mukavuuden puolesta (kuvia alla). Pian pääsee kääriytymään Marimekon villahuiviin ja untsikkatakkiin jonka olen hankkinut Vilasta.

Päätimpäs näin loppuviikon kunniaksi laittaa jakoon alekoodin, nimittäin Jollyroomin JOLLYMYRSKYYN koodilla PISE5HH98 nappautuu -15% ale puodin koko valikoimaan!Jollyroomin kattava valikoima lasten ja vauvojen tarvikkeista , lämpimiä kenkiä ja ulkovaatteita sekä tietysti perheen pienimmille vaikkapas pukinkonttiin :)  Hauskaa viikonloppua kaikille, joko on toppavaatteita tarvittu?3 kommenttia:

 1. Tuo pinkki haalari on kyllä kiva :). Ehkä meilläkin ens talvena sitä. . Meni heti hermot Reimaan, kun sitä ei saa myytyä ja Sipen vanha rodini on jätti. Hätiin tuli Didriksonin 2-osainen setti, pidetään peukkuja ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkki on ihana ja sopii hoikalla, ja kiva liikkua, mä katsoinkin teijän retkikuvista , että himpan on vielä jätti, ehkä ei senteissä hulluna, mut kummiskin ja malli on aika levee :( ja paksu... Mut joo kaksiosainen ajaa varmaan saman asian, vaikka mä tykkään haalarin lämpimästä olemuksesta edelleen :) Voihan Reima , jooooooh...

   Poista
  2. Joo, nimenomaan ei senteissä, mutta malli aika leveä. L ei suostu sitä enää pukemaan, tuntuu kai inhottavalta ja ilmeisesti värikään ei miellytä ;).

   2-osaiseen hän sen sijaan ihastui heti, ei kuulemma enää haalaria pue!

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3