7. marraskuuta 2014

Kestosuosikit

Kiharapää, siniset silmät, hempeä tyttönen ja Po.pin kestosuosikkeja. Polarn o. Pyretin liikkeissä on vielä huomenna kolmen tuotteen ostajalle -20% alet. Itse pyörähdin Kampissa hakemassa muutaman raitasen suosikin. Harmikun, talvivaatteet, villat jne on jo hankittuna sillä nyt tuntuu, että mitä enemmän ostaa, sen paremmin säästää. Liikkeestä vinkattiin, että nyt on oikea aika hankkia pehmeitä paketteja, kun kokoja on vielä reippaasti jäljellä. Pojan synttäripakettiin kääräistään monivärisiä raitoja, ja jouluksi on tulossa tuttua punaista. Mitkä ovat sinun suosikkeja? 

Mitä hempeyteen tulee... Meidän uhmakas mimmi on ollut jo parisen viikkoa ilman suurempia raivareita, päiväkodissa esiintynyt pureminen on ainakin unohtunut, (jos vaihe ei ole oikeasti mennyt ohi) ja päivät ovat täyttyneet enemmän uusien asioiden oppimisesta, veljen huomioon ottamisesta ja salaisuuksien pitämisestä, nimittäin pian on isäinpäivä ja jotain ihanaa odottaa lapsien tekemissä paketeissa. Itse olen hieman flunssainen, mutta sateisetkin päivät muuttuvat säteilyksi lasten kanssa...

Säteitä teidänkin päiviin <3

2 kommenttia:

 1. Mä ajattelin jouluksi tällä kertaa jotain muuta kuin pop-raitaa, vaikka kivat on nekin :).

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jotenkin aina tulee vaan hankittua sinisiä tai jotain kivoja väriraitoja, joulu on hyvä syy hankkia nuo punaiset perushousujen pinoon :) Ja tuo matsku, varsinkin ihan pakkauutena, on vaan niin vastustamaton :) Jooh, en tosiaan tiiä mihin jouluna pukeudutaan, onneksi ei vielä tarvii päättää, mutta ainakin jotain punaista. Marimekon pallotkin on kivoja, sitten harmaa, beige, jne kuuluu meijän jouluvaatetukseen :)


   Samoin!

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3