15. marraskuuta 2014

Mini Rodinin toppaa

Vielä ei olla toppaa tarvittu, sillä ulkona on enimäkseen satanut vettä ja ollut plussa asteita. Olenkin säästellyt toisen toppapuvun hankintaa ja nyt alennuskamppanjan kohdatessa minut livenä Stockalla ostin Tytölle talveen toiseksi haalariksi Mini Rodinin ihan uusimman malliston toppahaalarin. Haalaria löytyy vielä monista verkkokaupoista Alaska Overall nimellä. Kiitos Mini Rodinin siirryttyä tuplakokoisista toppahaalareista yhden koon mitoitukseen, löytyi meillekin sopiva koko. Tyttö on himpsan alle 95cm ja haalarin koko on 104, siinä on sopivasti senttejä selkämitassa ja lahkeissa, mutta liian reilu ei kuitenkaan ole. Ihanuuden kruunaa huippuhyvät lumilukot lahkeen suissa, kiristysmahdollisuus vyötäröllä ja mikä tärkein lämmin kuin mikä. Lisää ominaisuuksista ja kuulumisista kun saadaan puku oikeesti käyttöön :) Miltä vaikuttaa? 
Stockalla siis vielä 16.11 Molo Kids, Reima ja Ticketin ulkovaatteista -20%, mutta möivät hetken jorinnoin jälkeen Rodinin topankin samalla alella minulle! <3 Tyttö ei päässyt mukaan sovittamaan pukua, mutta sain kassalta mittanauhan ja niin ihan passeli puku on täällä! Oispa äitilläkin näin hieno talvivarustus ;)

3 kommenttia:

  1. Meillä on sama haalari. :) Tulisipa jo talvi, niin pääsee käyttöön!

    Vilalla näin muuten sellaisia sinisiä topattuja parkatakkeja, joissa oli punaiset vetskarit. Jos haluaisi samistella. ;)

    VastaaPoista
  2. moi voitko päivittää blogini osoitteen, kiitos..

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3