2. marraskuuta 2014

Päivän asu on lämmin

Olen aikaisemmikin kehunut täällä bloginkin puolella Many Monthsin villahousuja ja päätinpä kehaista niitä vielä kerran. Nimittäin kävin hamuamassa Kampin Bebesissä ystävälleni yhden parin villahousuja ja samalla sain idean kokeilla talvivaate jemmoistamme vieläkö meille mahtuu nuo viime talvena hankitut merinoribbit. Tytöllä on kuvissa koko L joka vastaa noin kokoa 92/98, vaikka linkin housumalli on niin sanottu vaippahousu, tykkään mallista edelleen vaikka Tyttö onkin jo kuivaksi opetellut. Vinkkasin Bebesiin, että kannattaa päivittää nämä lämpöiset ihanuudet myös verkkokauppaan ja niin niitä nyt on siellä :)
 Yllä näette kuvan myös koon 1-2 merinoribbileggareista, jotka istuvat napakammin ylhäältä. Nämäkin hankittiin viime talvena ja hyvin mahtuu edelleen. Vyötärön kuminauha on tosin hieman napakampi ja uskon, että vaippahousu-malli saattaa olla kivempi päällä. Molempia pidettiin tänään suoraan iholla, eikä ainakaan käyttäjä valitellut kutittavan. Puetteko muuten villakerraston aina suoraan iholle alimmaiseksi, vaiko vasta välikerrokseen lisää lämpöä tuomaan?


 Villatakki on second hand löytö, Kattilahallin kirpparilta, kaverin pöydästä hintaan nolla euroa, kiva vai mitä?

Korkean resorin myötä housu nousee reippaasti alaselältä ylöspäin. Lahkeen mitta on nippa nappa soppeli, joten katsotaan, josko hankitaan loppu talvelle kokoa isommat.
Olen tuulettelun lisäksi pessyt villaohjelmalla näitä housuja koneessa ja pesuaineena käyttänyt villalle sopivaa pesunestettä. Villavaatteille löytyy myös hoitoaine. Sekoita hoitoaine veteen ja laita villavaatteet likoamaan yön yli, näin pidennät käyttöikää ja vaate pysyy ihanan pehmoisena.
 Voiko tästä enää sunnuntain asu olla leppoisampi?

Lämpimää uutta viikkoa jokaiseen kotiin ja uusille seuraajille tervetuloa mukaan!


Ps. Juulille terkut nämä lähti jo postin mukaan!

2 kommenttia:

  1. Kiitos hulluna <3. Ja kiva, että vinkkasit, että laittaisivat nettikaupan puolelle. Sanon heti ystävälleni, joka on pöksyjä myös metsästänyt :).

    Ja kyllä noilla meidän tytöillä on sitten tosiaan pituuseroa jonkin verran, kun L:lle oli tuo l-koko jo viime keväänä himpan liian lyhyt. Sosen päällä näyttää hyvältä :). Tosi kiva tuo toinenkin malli ja ois varmaan oiva just alimmaiseksi kerrokseksi. Ollaan kyllä tykätty hulluna merkin housuista, pysyneet tosi hyvinä ja ovat niin lämpimät ja pehmoiset :)!

    Terkkuja ja kivaa alkavaa viikkoa :)!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3