16. marraskuuta 2014

VIMMAkas postaus

Vaatemerkki VIMMA täytti kuluvana viikonloppuna 1-vuotta, Suomalaisen Vimman takana on erityisen hienoja tekoja, sanoja joilla on merkitys ja lupaus. Valmistamme tuotteita, jotta ihmiset tarvitsisivat vähemmän tavaroita. Valloittavat vaatteet ovat huippu laadukkaita ja ennen kaikkea niissä on sitä jotain. Jokainen kuosi on suunniteltu viimeistä piirua myöten ja niistä hohkaa mielukuvitus. Itse olen ihastunut lasten vaatteiden lisäksi myös aikuisten leggareihin. Sain blogiyhteistyön merkeissä ihanat Avaruuskarkki leggarit ja muita ihanuuksia on eksynyt kaappiimme matkan varrella. Joko VIMMA on teille tuttu? Pitäisikö pikkiriikkisen samistella lasten kanssa? Äidille, tyttärelle... VIMMAN verkkokaupassa on vielä sunnuntain ajan koko valikoima -20% synttärijuhlien kunniaksi. Onnea vielä kerran ja kiitos ihanasta paketista Vimman poppoolle!


Täältä pääset seuraamaan Vimman facebook sivuja. Facea seuraamalla bongaat helpoiten uutuuksia, kuulet varastontäydennyksistä ja bongaat asut ensimmäisten joukossa! Mitä teille kuuluu? Mukavaa sunnuntaita kaikille ja Vimmaista uutta viikkoa!*POSTAUS TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ VIMMA COMPANYN KANSSA 

1 kommentti:

  1. tosi kivat varsinkin nuo ekat legginsit! Nuo lettilegginsit on myös ihanat, niitä ei vain taida oikein saada enää mistään..

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3