27. joulukuuta 2014

11 faktaa mamin aarteet Reasta

Moikka! Sain Trinalta kivan blogihaasteen, jonka olen ehkä joskus aijemminkin suorittanut, mutta pimeiden iltojen iloksi tartuin toki haasteeseen ja kerron teille ihkuille lukijoille 11 vastausta kysymyksiin jotka Trina on laatinut. 

11 kysymystä haastetuilleni:
1. Mitä kuuluu nyt?
2. Entäs 30 vuoden päästä?
3. Lapsuuden lempiruoka?
4. Suosikkituoksu?
5. Monessa eri työpaikassa olet työskennellyt?
6. Viimeisin lomakohde?
7. Maksapihvit vai kaalilaatikko?
8. Kuka teidän taloudessa hoitaa tiskit?
9. Ketä artistia/yhtyettä kuuntelet mieluiten?
10. Lempiblogisi tällä hetkellä?
11. Odotatko joulua?


Ekaksi, nyt kuuluu hyvää, kirjoitellessani tätä, olen kotona, lapset nukkuu, mies selaa tablettia, syötiin hyvin ja otettiin muutama iltadrinksu. 


Miksi mun mies otti sellaisen kuvan missä ei näy naamaa, en tiedä :D 

Toiseksi, kolmenkymmenen vuoden päästä toivon olevani samassa tilanteessa, en ehkä roiku blogin äärellä, mutta saman miehen rinnalla. Lapset, ovat aina lapsiani ja kolmenkymmenenkin vuoden päästä lupaan lohduttaa, nauraa, viettää aikaa heidän kanssa, rakastaa, ihan niinkuin nytkin.Kolmanneksi, mun lapsuuden lempiruoka oli makaronilaatikko, nyt se on jotain, tai ihan mitä vaan mieheni kokkaa :)
Neljänneksi, suosikkituoksuni on vauva, tai puhdas koti, hyvänä kolmosena Balck Opium!

Viidentenä, olen ollut työelämässä viistoista kesäisestä saakka, taukoamatta, Olen työskennellyt baarissa, kiireisessä yökerhossa, päiväkodeissa harjoittelijana, Veikkauksella promo-tyttönä, Mäkkärissä ravintolan johtotiimissä sekä Stockalla myynti konsulenttina. Lopputyötä kouluista en ole vielä koskaan kirjoittanut, mutta olen hemskatin hyvä puhumaan ;) 

Viimeisin lomakohde on Tukholma, ei ehditä reissaan lasten kanssa kovinkaan, tai ehkä se on vain järjestelykysymys. Matkailin nuorempana enemmän. Nykyisin haen rusketuksen solariumista ;)

Seiskaksi, syön melkein mitä vain, maksapihveistä ja kaalilaatikosta valitsen kuitenkin kaalilaatikon :)

Kasiksi, hoidamme tiskit täysin puoleksi mieheni kanssa, molemmat vuorollaan, asiasta ei tarvii kiistellä, se kenen kädet on vapaana hoitaa keittiön ja tiskin mielellään kuntoon <3 


Ysiksi, kuuntelen ihan laidasta laitaan musiikkia, uusin villitykseni on Kygo.

Kymppinä, täyden kympin blogi, mikähän se voisi olla, en keksi, on niiin monta ihanaa. Päivittäin tsekkaan ystäväni Juulin Ihana Mini blogia ja Tuulian Kiiltokuvamaailmaa.

Meillä oli aivan ihana joulu ! En heitä haastetta eteenpäin, mutta saatte kommentoida, yllättikö joku vastaus? Mistä haluisitte kuulla ehkä lisää?

<3: lla Rea 

6 kommenttia:

Jokainen kommentti on ilo minulle <3