20. joulukuuta 2014

Isin matkassa ja hihkaus kauppatakeista

Moips! Tsiiiljoona asiaa olisi jaettava täällä bloginkin puolella, mutta yksinkertaisesti olen vaan ollut niin kiireinen, että vaikka kuvia jopa olen räpsytellyt, en ole ehtinyt kirjoittelemaan. Tai sen vähäisenkin oman ajan illalla olen käyttänyt perheen juttuihin, siivoamiseen, joululahjojen pakkaamiseen, elikkäs joo, en ainakaan nukkumiseen. Mutta äidin univajeesta toisella kertaa :) 
Kuvia kauppareissulta Isin matkassa. Lasten isi menee kaksikon kanssa ihan yhtä kovaa kuin äitikin. Päivät ja arkivapaat isin kanssa ovat aamusta iltaa täynnä toimintaa. Joskus isi pääsee soveltamaan ohjelman, toisinaan mennään kaaoksessa kaksikon laittaessa heikun keikun. Joskus vuosi sitten ( en nyt jaksa kaivaa arkistosta sitä postausta ja linkata) kirjoitin yhden isin päivä postauksen. Se oli aikaa jolloin hän vietti ekaa tai tokaa isäkuukauden päivää kahden pienen kanssa. Koko porukka taisi olla iltapäivällä yökkäreissä, aamupuuro ehkä mikroon jääneenä ja vaipat solmussa lattialla :D Paljon on tapahtunut. Isi on paras! Hektinen elämä sopii meille molemmille. Lasten menevät luonteet heijastavat sitä kliseistä sanomaa, omena ei kauas puusta putoa! Me hallitaan kaaosta, karusellia joka pyörii iloisesti eteenpäin, päivästä toiseen!


Ja loppuun vielä, tarviiko kauppatakkeja? Mielestäni joo, siis lapsillekin, kyllä ihan näille pienimmillekin. Kuinka kivaa on vetäistä puhdan takki päälle, hiekkaisen haalarin sijaan. Ja kuinka helppoa takkia on avata kaupoissa, autossa ja niin pois päin. Alaosa voi olla kevyt, vaikkapas villaleggarit. Mini Rodinin parkatakit on muhkeita, niissä on säätömahdollisuuksia niin helmassa kuin vyötärölläkin. Värejä ja kuoseja riittää, tyylikkyys ennen kaikkea! Meidän takit on viime vuonna hankittuja, musta on Tytön vanha ja pallokuosin bongasin heinäkuun helteillä alesta.

Alesta puheen olleen, tsekatkaapa tyttöjen äidit TÄMÄ !! Ebben ihania mekkoja! Viekää hiiri mekon päälle niin useasta mallista avautuu monta eri värivaihtoehtoa. Joo, olin Boozt:illa etsimässä nilkkureita, ja miten se taas menikään. Ostoskorissa pelkkiä mekkoja! Mihin päädyin? Siitä lisää ensi vuonna <3 

Ihanaa, kun olette messissä vaikka postaustahti hiipuu toisinaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3