30. joulukuuta 2014

Viikko joka matelee

Vuoden viimeisiä päiviä viedään. Lupaan ehkä huomenna vielä ennättää postaamaan jonkun hurjan hauskan uudenvuodenpostauksen. Sitä ennen vielä terveiset sairastuvalta. Ollaan kuumeessa koko kööri. Eli näin raukesi joulustressi. Lapset ovat joululomansa ansiosta siis olleet kotona jo viikon ja ulkoiltu ollaan ehkä kerran pari. Voitte vaan kuvitella, kuinka aika käy toisinaan pitkäksi.
 No, ei se mitään kerrankos meilläkin on kellot seisahtuneet onhan vuosi ollut tosi kiireinen. Mietin, josko postaisin jonkin tiivistelmän vuodesta 2014, mutta mitä suotta. Jokainen viikko oli melkein samanlainen. Koti, työt, päiväkoti, lapset ja vähän puolisoa ;) Harvemmin näin kavereita, vaikka yhteyttä yritin pitääkin. Onneksi ystävät roikkuvat mukana, terveisiä vaan! Ehkä ihaninta vuodessa oli perheen yhteinen pitkä kesäloma ja muutto uuteen kotiin.
Onnellinen olin vuonna 2014 myös monen ystäväni puolesta, toiset valmistui, toinen täytti kolmekymmentä, osa sai lapsia. Kun katselee positiivisin silmin mennyttä, on kyllä hirmu hyvä siirtyä eteenpäin.
Männä vuonna Poika täytti kaksi ja Tyttö kolme, ompas minusta tullut vanha! No, ainakin vuotta vanhempi...HE WEARS SHIRT & PANTS /POLARN O. PYRET. SHE WEARS SKIRT / ebbe WOOLLEGGINS / POLARN O. PYRET 

Miten aijotte juhlistaa tai viettää vuodenvaihdetta? Vai meneekö muun mukana kuin vettä vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3