23. tammikuuta 2015

Gugguulta juhliin

Ja miksei ihan arkeenkin! Saatiin Gugguulta viime kesänä aivan ihana setti Pojalle, jossa tyylikkäiden college baggyjen kaverina nappitakki :) Pojille on jotenkin vaikeampaa mielestäni hankkia juhlavampaa ja huoliteltua ilmettä vaatetukseen kuin tytöille. Tytöille on mekkoja, tunikoita, hamosia ja ties mitä. Sitten vielä nutturat ja korut. Mitä Pojille? Jokaisen poikalapsen kaarderoobista pitäis löytyä yksi nappitakki! Kuvissa alla on piakkoin SS-15 malliston vaatteet, joissa siis väreinä pehmeä beige ja nude (vaaleanpunainen).


 *Vaatteet / Gugguu Kids Fashion
 Tähän väliin pieni kokovinkkaus, Pojan setti on kokoa 92. Mittaa kaverilla on 91 senttiä. Vaatteet vastaavat siis erittäin hyvin käyttäjän mittoja. Vaatteen voi toki ottaa käyttöön jo hieman aijemmin, mutta istuvuudesta huomaa kuinka nätiltä oikean kokoinen vaate näyttää. Toki, se on makuasia?

 Kuten ylemmästä kuvasta huomaa, takin selkämitta ottaa meillä ekana vastaan, pian on siirryttävä yksi koko eteenpäin :) Juhlavamman vaatteen istuvuus on kuitenkin kaiken a ja o <3
 Ja sitten toinen takki, jota suosittelen menoihin, joissa pienet pojat ja miksei tytötkin erottuvat varmasti joukosta. COOLY jacket on ihan uskomattoman rempseä, tyylikäs ja varmasti juhlavammaksi vaatteeksi kuitenkin kiva päällä. NÄMÄ on 50% alennuksessa ja kokojakin ihan hirmuna vielä jäljellä! So cool! Takin koko 98, hihoista pikkasen reilu 2-vuotiaalle.
Rakastuin! Ja mun poika, pakko sanoo, et voi kuinka söpö!
Kiitos Gugguun poppoolle huippu nopeesta postituksesta ja viime kesän kuvauksista Haikonkartanossa!

*saatu osana kuvauspalkkiota

4 kommenttia:

  1. On kyllä söpö poika :) Ja Gugguun vaatteet ovat tosi hienoja. Niitä meillä ei ole vielä ollut, mutta pitää kyllä ostaa joskus :)

    VastaaPoista
  2. Tuo Cooly jacket puuttuu meiltä vielä kokonaan. Juhliin voisi olla ainakin kiva, mutta menisiköhän myös arkena?

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3