11. tammikuuta 2015

GUGGUUN uutuudet

Kevään odotetuimmat, tyylikkäimmät, niin herkulliset ja ehkä halutuimmatkin lasten vaatteet saapuvat Gugguun verkkokauppaan ensi kuussa. Tätä ihanaa kevään mallistoa saapuu kolmessa eri erässä (dropissa). Viisi upeaa uutta värisävyä, ihania kesävaatteita ja käytännöllisiä arjen college ja trikoovaatteita. Mallisto herättää ensinäkemältä enemmän tyttömäisiä fiiliksiä. Minttua ja mustaa pojille? Zackin päällä on viime kesän kuvauksissa kuvattu nudea ja pinkkiäkin, aijon todellakin pukea molemmille näitä hempeämpiäkin värejä. 
Välikausivaatteet, kurahousut, kumpparit odottaakin hengareissa valmiina, joten taidampa luvan kanssa hullaantua sisustamaan lastenvaatekaapit ihan uusiksi ;) Gugguuta! 

Lapset osallistuivat viime kesänä järjestettäviin ss15 malliston kuvauksiin Porvoon Haikonkartanossa. Kaksipäiväinen kuvaussessio oli jällen kerran ihana kokemus niin lapsille kuin minulle äitinäkin. Ihania muistoja, uusia ystäviä, lasten rohkeaa heittäytymistä ja tutustumista uusiin tilanteisiin.

Hauskana muistona stylististi kampasi edellisenä päivänä Zackin hiuksia, seuraavana päivänä Zoe istui maskeerauspenkkiin ja meikkaaja luuli lapsia yhdeksi ja samaksi tyypiksi ;) Oikaisin tilanteen kyllä ja voi sitä ihmetyksen määrää ;)
Onko nää nyt niin samiksia? Hauskaa sunnuntaita kaikille!

Ps. Gugguun Verkkokaupassa kiihtyy ale!


Kuvat: @Eveliina Mustonen // Gugguun Facebooksivuilta 

7 kommenttia:

 1. Odotan tätä mallistoa enemmän kuin muita aikaisempiä, hempeät värit kun pukevat tuota pikku likkaa enemmän kuin aikaisemmat räikeät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ootan tätä kyllä eniten kaikista <3 mitäs meinaat hankkia ?

   Poista
  2. Ainakin jumppis, vielä kun värin osaisi päättää! :)

   Poista
 2. tuo mintunvärinen jumppis on ihana!tuleekohan sitä koossa 110tai 116? Mietin vain sitä, että tilasin tytölle Gugguun oranssin acer -mekon koossa 116 ja se on juuri 106-senttiselle hyvänkokoinen.. Että ehkä 110 on liian nafti jo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ota ihmeessä 116 sitä löytyy kyllä :)

   Poista
 3. Voi noita teidän murusia <3

  Haluaisin meidän molemmille mineille noi samat!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3