3. tammikuuta 2015

Jostain pitää luopua, jotta saa jotain muuta

Heippa ja kivaa viikonloppua. Mulla alkaa olemaan jo kova halu palata arkeen. Arkeen, jossa on kiire bussiin ja iltapäivällä vatsanpohjassa kurniva nälkä. Lapset jotka kertovat päiväkotipäivästään ja järjestävät joko kaaosta tai kauneutta illaksi. Toki, ainakin tuota kaaosta on riittänyt kyllä ihan nyt kotona ollessakin. 

Alla muutama kuva päivän asuistani. Marimekon Tiia mekkoon, Vilan ponchon kanssa oli tarkoitus pukeutua uudenvuoden kotijuhlissa. Toisena vaihtoehtona juhlapäiville oli ihanan kukkainen Vilan tunika. Tunikat ja mekot ovat ehkä tällä hetkellä meitsin mieluisimpia vaatekappaleita. Villaleggareihin, pitkiin saappaisiin ja neuleisiin yhdistettynä ne toimii näin talvellakin. Mites kävikään? Kuumeen kourissa katselin raketteja lopulta tuohon ihanan ryppyiseen Luhtan päiväpeittoon kääriytyneenä. Päällä on viimepäivinä ollut raitakalsareita, merinovillaleggarit ja välillä jopa huivi kaulassa. Onneksi pahin kooma alkaa olla ohitse ja ehkä se arkiaurinkokin paistaa meille ihan pian.
Muuton jälkeinen järjestelykin on ollut kotosalla aivan jäissä jo ties monettako viikkoa. Uusi koti tuntuu silti kodilta. Odotan kyllä innolla kevättä, että saadaan oma pikkuruinen pihamme kivaksi. Olen muuten käynyt jo kahtena viikkona peräkkäin taloyhtiön upouudessa saunassa. Omassa saunassa ei tullut saunottua juuri koskaan ja kun siitä luovuttiin, niin nyt saunassa käyminen tuntuu mukavalta. Ja hei, arvatkaapas mistä olen aivan innoissani? Siitä, että taloyhtiön kuivaushuone on ihan huippu hieno ja pyykki kuivaa siellä tunnissa.!Lakanat ovat menneet vaihtoon harvase päivä ja se jos mikä on arjenluksusta.

Joko te kaipaatte arkea pyhien keskelle? Haluaisitteko nähdä lisää vilkaisuja äidin vaatekomeroon? Nytkun melkein kaikki muovipussit muuton jälkeen on purettu :D Heippa ja kuullaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3