28. tammikuuta 2015

KesälläKesällä kuljeskellaan shortseissa, kesällä uidaan, kesällä grillataan, kesällä lomaillaan. Muistattehan tummien loskapäivien keskellä, että kesä on täällä ihan just. Kukkia vaasiin ja verhot auki <3 Kesä on täällä pian!


Vaatetus on tällä kertaa kesäinen. Pojan päällä Gugguun mustat unisex shortsit kokoa 98, Poika on reilu 90cm pitkä ja hoikahko vesseli. Säätömahdollisuus naruilla ja tietysti joustava resori. Tämä shortsi on se Gugguun lyhyempi malliltaan. Mielestäni mitoitus on normaali, etenkin kun shortsin tulee olla lyhyt! Tank top on myöskin koko 98cm ja on vielä hieman reilu. Oliko apua kenellekään? Joko olette kääntäneet katseet kesään, tai edes kevääseen?

-Rea

4 kommenttia:

 1. Päivät on valoisampia, joten sieltä se kevät ja kesä vähitellen saapuu. Meillä on Murulla muöd Gugguun shortseja ja kovassa käytössä ympäri vuoden, talvisaikkan niillä on näköjään kiva olla kotona. Kivaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehehe totta , kotona voi näissä oleilla :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää :) Me täällä haaveillaan kans jo shortsikeleistä. Nää Gugguut olis kyllä ihanat meidän espanjan matkalle. Koko vaan hiukan mietityttää, kun ei shortseja ole tullut aikaisemmista mallistoista tilattua. Ajattelin ottaa 92 kokoa nyt 80cm pojalle kesäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pojalla oli 92 koko viime toukokuussa hänen ollessa 84 cm ja meni hyvin koko kesän :)

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3