20. tammikuuta 2015

Mihin välikauteen?

Valmiina mihin välikauteen? Onhan tähän talveen mahtunut ehkä muutama luminen päivä ja pari kovaa pakkassäätä, siinä se sitten onkin. Onneksi suosikkivaatteet palvelee vuoden jokaisena päivänä. Aurinkoisen lilan haalarin hankin alesta viime kesänä, sen oltua hetken liian reilu löytyi se tänään sovitelvaksi. Crocsin myymälässä on lähes kaikki loskakelien pelastajat -50%!! Hain Tytölle siis empimättä uudet kengät kivan puvun kaveriksi. Loskasäähän lomps!Niin ja Netflix arvonnan voitti siinatar , sinulle on sähköpostia!


Tuo Po.pin karvalakki on aivan ihana, mutta hukutaan hikeen se päässä. :) Onko jossain pakkasta, vai pärjääkö välikausivetimillä?10 kommenttia:

 1. Jokunen aste oli tänään täällä pakkasta. Oikein kiva ulkoilusää siis, etenkin siihen loskaan verrattuna. Toppaa oli päällä, mutta alle riitti pelkät sisävaatteet ilman välikerroksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, se on kyllä helppo kun ei tarvii pakata ihan ähkyyn haalarinalusta :) Kivaa viikon jatkoo teille!!

   Poista
 2. Lapissa ollu vaikka kuinka kauan pakkasta -5 ja -27 välillä... ei pärjätä välikausi vaatteilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei mekään joka päivä, päiväkotiin on laittanut topat, maa on kuitenkin hurjan kylmä. Mutta eiköhän kevät sieltä tule!!

   Poista
 3. Itä-Suomessa kans lunta varmaan puoli metriä ja pakkasia piisannut. Tänä aamuna mittarissa -22 astetta :D Välikausivaatteet siis haave vaan ;)

  VastaaPoista
 4. Voisiko noita tageja hieman poistella? Menee ikä ja terveys kun yrittää etsiä jotain, kun tageja on kamala kasa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä poistelen niitä on taas kertynyt, sorppa :)

   Poista
 5. 20 ja risat Oulun seudulla😁

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3