29. tammikuuta 2015

Nähdään taas, Alligaattorit!

Mini Rodinin uutuuksia on taas varmaan odoteltu kuin kuuta nousevaa. Meidän syksyllä hankitut Mini Rodinit päätyi osaksi pukinkonttiin ja niimpä minusta tuntui, että juurihan näitä julkaistiin ja nytkö taas. Kesäpaitoja ja shortsejakin on jo valikoimassa. Mitkä teidän mielestä nousivat hiteiksi ja mitkä hudeiksi? Rodini on sinänsä jännä merkki minun silmälle, että mallistossa on paljon ihanuuksia, mutta silti myös AINA sellaisia vaatteita mitä en kyllä lapsillani käyttäisi. Onneksi jokaiselle halukkaalle on varmasti jotain, eikä makuasioista voi kiistellä. Rennot ja ehkä hieman hurjatkin krokotiilit päätyivät tällä kertaa meidän ostoskoriin. Tytölle kaavailtuja delfiinejä saadaan siis vielä odottaa... :) Mustia picotakkeja saa jälleen!


Tuo lippis taisi nousta monen pojan äidin suosikiksi, eikä ihme onhan se ainakin kuvissa tooosi cooli. Nämä tulossa meillekin ;) Itse laitoin tilauksen menemään tänne :) Kiitos Jennille taas niin näppärästä palvelusta! Kuullaan taas!

Ps. Sori sumeista kuvista, täällä Espoossa sataa lunta kun aisaa, kurkkaa tuotteet tarkemmin linkistä ;) 


6 kommenttia:

 1. Samalta tuntuu, koko ajanhan näitä julkaistaan :D Tilasin meidän nuorimmaiselle mustan Pico- haalarin, hänellä oli sama ihan pienenäkin. Tyttö sai vaaleanpunaisen t- paidan (annoin periksi!) ja karttalegginsit, eiköhän ne nyt tällä erää riittänyt. Katsellaan niitä kesävaatteita sitten keväämmällä, onhan tässä aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin mietin jotain pinkkiä tytölle, mut ei vielä tarttunut mukaan :)

   Poista
 2. Mäkin odottelen niitä delfiinejä ja sitä merenneitomekkoa, jotenkin se oli tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO niin minäkin , milloinhan ne tulee ... :)

   Poista
 3. Kivoja juttuja tuli taas, ja krokotiilit oli meilläkin lempparit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva , munkin mielestä ne sopi ainakin pojalle näistä parhaiten , en lämmenny kaloille , ainakaan vielä :)

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3