4. tammikuuta 2015

NETFLIXIÄ, lapset teeveeruudun äärellä HOT or NOT?


Vuoden alku saa luvan startata arvonnalla. Kommenttiboksiin saa kertoa vapaasti omia fiiliksiä lasten, taaperoiden, kouluikäisten telkkarin katselusta. Jumittaako lapset liikaa ylipäätäänsä teeveeruudun äärellä, vai voiko sopivissa määrin lastenohjelmista olla hyötyä? Hyötyä lapsille vai hyötyä aikuiselle ;) ? Jokainen kommentti osallistuu kuuden kuukauden ilmaisen Netflix koodin arvontaan!! Meillä lastenohjelmia katsellaan päivittäin. Monista Espanjankielisistä ohjemista on ollut apua lasten kielen kehitykseen, myös heidän toisen äidinkielen eli Espanjan kanssa. Joskus koitetaan keskittyä leffailtaan herkkujen kanssa, mutta useinmiten pidemmät leffat jäävät vaan pyörimään taustalle ja lapset siirtyvät leikkimään jotain muuta. Ohjelmia joissa harjoitellaan numeroita, aakkosia, lauluja ja leikitään mukana ei voi kuin kehua, niin ja ovathan ne nyt vaikka meikkaavan tai ruokaa laittavan äidin pikapelastus! Nyt kommentoimaan teidän kokemuksia! 

Netflixkoodin arvonta alkaa heti ja päättyy ensi sunnuntaina 11.1.2014 kello 21


POSTAUS ON TOTETUTETTU YHTEYSTYÖSSÄ NETFLIX-TIIMIN KANSSA :) 


9 kommenttia:

 1. Meillä on ollut toinen vastaava palvelu kohta vuoden ja se on siitä hyvä, että sieltä voi juuri valita sen sisällön ja ajankohdan. Tytö oli pienenä hulluna titi-nalleen ja tanssivat sen tahtiin - olihan siitä apua "heikkoihin hetkiin". On tunnustettava, että olen maannut sohvan etureunalla tytöt selän takana ja katsoen titi-nallea tmv. toipuen itse migreenistä - mikä pelastus!!

  VastaaPoista
 2. Meillä ei ole vielä kokemusta Netflix-palvelusta, mutta muuten telkkaria katsotaan kyllä päivittäin - dvd:itä on kertynyt melkoinen läjä. Siinä mielessä Netflix taitaisi olla aika kätevä, että säästyisi noilta kasvavilta dvd-pinoilta. Mielestäni tv:n katselussa ei ole mitään pahaa, jos se aika ei ole aina pois ulkoilusta tms. Ja joskus hätätilanteessa lapsille mieluisa ohjelma voi pelastaa paljonkin - esimerkiksi juuri aikuisen sairastapauksessa.

  VastaaPoista
 3. Ei vielä kokemusta Netflixista, muuten kyllä televisiota ja dvd:eitä usein katsotaan. Lapsillemme on täytynyt laittaa tietyt rajat television katsomiseen, muuten sitä tulisi tuijotettua liikaa =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Meillä on netflix ja kyllä sitä tulee katsottua. Oon koittanut natsimutsina rajata ohjelma-aikaa, vaikka silti tuntuu että nuo kattoo liikaa telkkaria. Se taas sitten näkyy levottomuutena ja ohjelmien kärttämisenä.

  VastaaPoista
 5. meillä oli kerran kuukauden kokeilu netflixiä. Tykkäsin kyllä, oli selkeä ym. Meillä katsellaan aika vaihtelevasti youtubea tai dvd:itä. Joskus voi olla muutama pvä että ei katsota ollenkaan. Joskus taas tyttä voi päivässä katsoa 2-3 t esim youtubea. Alkulomasta ei katsottu oikein mitään. Nyt loppulomasta on mennyt muutama pvä suuremmilla katsomismäärillä. En siis ole ruutuajasta kovin tarkka, mutta vastapainona lähes joka pvä tulee ulkoiltua ja tehtyä muutakin. :)

  VastaaPoista
 6. Meillä tytöt ei vielä jaksa katsoa ja keskittyä telkkariin pitkään. Teletapit netflixistä pelastaa päivän kun äiti haluaa käydä vaikka nopeasti suihkussa, tai keskeyttää koko päivä jatkuneen kitinän :)

  Mun mielestä telkkarin katsominen on ok lapsille, kunhan se pysyy kohtuudessa! :)

  VastaaPoista
 7. Poika katsoisi muumeja vaikka kuinka... Ei siinä, hyvä ohjelma, ihanaa kieltä ja paljon siitä on opittu. Niin ja helpompihan niitä omia juttuja on tehdä välillä kun toinen hetkeksi keskittyy katsomaan Muumipeikkoa. Padia poika rämppää myös omia aikojaan, katsoo junavideoita youtubesta. Jonkun verran pitäisi varmaan rajata katsomista, mutta onneksi menee välillä omiin leikkeihin myös silloin, kun Pikku kakkonen pyörii.
  Niin, ja tuo Pocoyo on ihana! (varsinkin Pato-ankka :D )

  VastaaPoista
 8. Nyt toista lasta odottaessani on esikoinen saanut/joutunut katsomaan enemmän lastenohjelmia miehen töissä ollessa. Välillä ne vain pauhaavat taustalla.
  Jenzu_90_6@hotmail.com
  Jenni

  VastaaPoista
 9. Meillä ei ole mitään kokemusta netflixistä. Tv:n katselut on ihan hyvä rajoitetusti, mutta pelaaminen playstationilla ym, on asia erikseen, siitä en perusta.
  Meillä on nauhoitettu boxille joku robinin keikka, sitä tanssivat ja jammaavat molemmat (4v,1v) innoissaan :)
  Anjuska006@gmail.con

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3