31. tammikuuta 2015

Tammikuussa

Juhlittiin uutta vuotta ja  tehtiin muutama helppo uudenvuoden lupaus. Lupauksista on pidetty kiinni, toisinaan kynsin ja hampain. Ollaan pulkkailtu ja vedetty pulkkaa asfaltilla. Ollaan tutustuttu ihanaan naapuriperheeseen ja koitettu tutustua myös Espooseen, mutta toistaiseksi heikoin tuloksin, ei olla päästy oikein merta edemmäs kalaan. Uudessa päiväkodissa menee hienosti! Tammikuussa päiväkodissa on leikitty vesileikkejä saunatilassa, askarreltu, piirrelty, laulettu ja jumpattu. Poika on oppinut monta uutta sanaa ja lausetta ja Tyttö harjoittelee hyppimään yhdellä jalalla. Oon koittanut laatia budjetin lastenvaateshoppailuun, mutta ei oikein meinaa ottaa tuulta alle, liikaa kesäjuttuja jo putiikeissa ja lisää tulee kokoajan. Oon lupautunut osallistumaan muutamaan kivaan blogiyhteistyöhön ja päivätyössäni aijon antaa kaikkeni. Ollaan vietetty rentoja aamuja, nukuttu hyvin ja ladattu akut helmikuulle! Talvea on hetki vielä jäljellä...


Ollaan vietetty aikaa kahdestaan, minä ja miekkoseni. Hankittu tulppaaneja ja naurettu toisillemme. Eihän vuosi voisi paremmin alkaa!

Aika positiivinen postaus vai?  <3 Rakastan tätä hetkeä.

4 kommenttia:

 1. Sulla on ollut ihana tammikuu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanja , oli kyllä lepposa, tämä vuoden ehkä nihkein kuukausi, onneksi oli kaikkea järkevää ohjelmaa, minulla ja perheellä :) Helppo lähteä heömikuuhun ja mitäs eikö maaliskuu olekin jo kevättä !

   Poista
 2. on kyllä totta, että tammikuu on vähän ärsyttävä kuukausi jostain syystä. No nyt ollaan jo helmikuussa ja kohta onkin jo kevät ja sitten kesä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä ja tänään paistoi aurinko ihan sika pitkään :) <3 Ihanaa kevättä sinulle ja perheellesi!

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3