5. tammikuuta 2015

Tytön käytännöllinen arkiasu


Moikka. En itse eksynyt alemyynteihin kivijalkamyymälöihin ja netissäkin sorruin ihan muutamaan tarpelliseen juttuun. Koska joulun alla keskitin lastenvaateostokset erilaisiin joulukalenterietuhin, etukuponkeihin ja kampanjoihin, ei alet niinkään houkutelleet. Lisäksi lasten vaatetilanne on jo pitkään ollut balansissa. Pehmeitä paketteja toki avattiin joulunakin ja Tytön pituusspurtin takia uutta kolttua kaappiin on kuitenkin hankittu. 
Tämä ebben mekko on hankittu täältä ja ihan kivoilla aleprossilla. Ebbe merkin mekot on hurjan kivoja ja niin käytännöllisiä niin juhliin asusteiden kera kuin näin arkena kotiin tai päikkyyn. Trikoo on kestävää puuvillaa eikä mielestäni nyppäänny. Koot vastaavat ihan hyvin käyttäjän mittoja. Meillä ollaankin siirrytty nyt kaikilta osin käyttämään kokoa 104. Tälläiset trikoomekot on muuten helppo pukea myös haalarin alle ja erityyppisillä sukkiksilla saa lämpöä kerrastoon. Po.pin sukkahousut on meidän lasten suosikkeja ja niitä on Pojankin kaapissa useammat. Po.pin aleissa on muuten ainakin joitain kausisukkahousuja -30%!


Olen hieman vähentänyt postauksia lasten persoonallisiin asioihin liittyen. Ensin ehkä ihan tiedostamattani ne vaan vähenivät ja nyt ajateltuani asiaa, en olekaan liiemmin kirjoitellut mitä lasten kehitykseen tai persoonajuttuihin kuuluu. Nämä päivänasu tyyppiset postaukset ovat kuitenkin olleet aikasta suosittuja ja siksi aijonkin niitä jatkaa, koitan tietysti linkkailla postauksiin mistä vaatteet saa, kokovinkkejä ja tietysti palaan käyttökokemuksiin. Rakastan edelleen vaatettaa lapsiani, eivätkä he vieläkään hihku The Carssia tai Hello Kittyä päällensä joten mikäpäs tässä ;)

Ihan kokonaan en tietystikkään pidä teitä ruudun sillä puolen pimennossa mitä kaksikolle kuuluu ja lupaan  kertoa tänäkin vuonna monen monta tarinaa äidin silmin <3 Pysykää siis tajuuksilla mammani!
5 kommenttia:

  1. Ihanaa alkanutta vuotta teidän koko perheellenne:)

    VastaaPoista
  2. Pysytäänhän me! Päivän asu-postaukset on sitä paitsi oikein kivoja :)

    VastaaPoista
  3. Tottakai, täällä ollaan. <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3