18. helmikuuta 2015

Arkiruoka suosikit

Heipparallaa! Ollaan saatu testailla muutama viikko Atrian Bravuuri-sarjan tuotteita ja nyt esittelenkin teille muutaman oman suosikin. Me ollaan mieheni kanssa pekonin ylimpiä ystäviä, pekonia aamiaselle, pekonia kastikkeissa ja pekonia illallisella. Joten, tottakai kokeilimme broilerin-sisäfilee-pekonirullia! Bataattipedille katettu annos oli todella herkullinen ja lapsetkin tykkäsivät. 
Toinen suosikkimme oli ruokaisa ja lihainen naudan uunipata. Padan kaveriksi laitoimme toisinaan perunat ja toisinaan riisiä. Valmistus tosiaan vaati vain uunin lämpenemisen ja ruoka uuniin. Erittäin helppoa ja vaivatonta.
 Voin siis lämpimästi suositella kokeilemaan näitä Atrian Bravuuri-sarjan uuniruokia. Sarjasta löytyy mukavasti vaihtoehtoja, toki tarjonta vaihtelee myymälöittäin. Oli muuten ihanaa yllättää miehenikin monena iltapäivänä, nimittäin ruoka oli katettu hänellekin, hän kun usein joutunee loppukädessä keittiöön höösäämään. Bravuurien parissa pärjäsi höperömpikin mamma ;)


Nams nams nams, kohta syödään! Olin unohtanutkin kuinka lapsille maistui bataatti.Uunipataan lisättiin vain kermaa ja siitä tuli todella täyteläinen ja herkullinen pata.
Kattauksia, arkeen, viikonloppuun ja ennen kaikkea maukkaita kevätpäiviä kaikille.
Pssssst Atrian sivuilla voit osallistua tähän liittyvään kisaan -> täällä!

POSTAUS ON TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ ATRIAN KANSSA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3