8. helmikuuta 2015

Hittihuppari ja pari sanaa markkinoista


Moikka! Sain vihdoin eilen Pojankin pukemaan uuden hupparinsa päälle. Poika on niin menovilli taapero, että yleensä hihhuloi kotona hyvin vähissä vaatteissa. Halusin silti muutaman kivan kuvan uudesta mintusta Gugguun hupparista.
Tämä minttu huppari myytiin loppuun noin puolessa tunnissa, siitä kun uuden malliston ekat vaatteet julkaistiin. Kevään suosikkiväristä ja värimaailmasta ei ole siis epäilystäkään. Kyllähän eittämättä yritys haluaisi, että kaikille halukkaille riittäisi omansa, mutta on menekin ennustaminen varmasti todella hankalaa. Itse suhtaudun Sold Out tuotteisiin hyvin mielen. Olen itse myyntityössä ja sehän on vain positiivinen "ongelma" mikäli kauppa käy. Tietysti on kurjaa jos olet suunnitellut hankkivasi jotain tosi tarpeellista tai vaikka jotain tiettyä asua juhliin ja se mokoma onkin loppuunmyyty. Näissä Gugguun ihanaakin ihanemmissa vaatteissa meillä ei ole kuitenkaan koskaan kyse siitä, että me pakolla tarvittaisiin jokin tietty vaate tai vaatekokonaisuus. Lähinnä, ostan vaatteita lasten tarpeen mukaan ja sitten niitä äitinsuosikkeja tuppaa kaappiin ilmestymään ihan mun oman fiiliksen mukaan. Jos jokin huppari jää saamatta, se ei todellakaan ole maailman loppu. 
Se, että lapset ovat olleet Gugguulla malleina, on antanut minulle mahdollisuuden tutustua merkkiin aikasta hyvin. Yleensä olenkin tiennyt ennen malliston julkaisua mitä tulen hankkimaan. Tiedostan myös, että tietyt suosikit viedään käsistä ja mikäli niitä ei ole heti hankkimassa, niitä ei tosiaan ihan heti saa lisää. Vinkkinä kevätmalliston ostajille, mikäli jotain tuotetta ei ole juuri nyt verkkokaupan varastossa, kannattaa kysellä täydennyserien perään. Näitä suosikkituotteita tehdään ihan varmasti lisää. Päivä jolloin pukeuduttiin minttuun, päivä jolloin aurinko paistoi ikkunasta ja tuntui keväältä. Lue myös menneen viikon herkullinen postaus linkistä. Ja hauskaa uutta viikkoa jokaiselle!


Zackin huppari ja Zoen shortsit saatu osana kuvauspalkkiota Gugguu kids fashionilta

4 kommenttia:

 1. Ihanat nuo uudet Gugguut! Tilasin meidän pojille tuon mintun hupparin sekä jumpsuitin, aika nopeasti ne näyttivät tosiaan loppuvat. Hittituote tosiaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi , ootan sun sovitteluja poikien kanssa :) On hittejä nämä :)

   Poista
 2. Ihania vaatteita mut siis voi apua miten ihanat kikkurat teidän lapsilla on, tuo minttuhuppari takaa ja nuo hiukset, IHANAT! :)
  -emmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi :) vaatteet sekä kikkurat on aikasta buenot ;) <3 Tykkään!

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3