16. helmikuuta 2015

Päivän asu

Miksi mä aina unohdan mun melkeistä lempipostaukseni valokuvauksen. Nimittäin päivän asut? Haluisin munkin gaarderoobista jakaa kivoja kevät värejä, tyylejä jne, mut ei vaan ehdi kuvaan oikeeseen aikaan ilmeisesti? Ja sitten onkin jo toinen tarina kerrottavana!
No mutta, prinsessani, kevään  / kesän lookissaan. Setti on H&M:ltä ja kovin tykätty neidin mielestä. Kukat, värit, ihana! Lippis oli saatava ja niin löytyikin ihanan hempeä sellainen! Setillä hintaa alle 12e, eli hellemekkoja ja asusteita ainakin tytöille löytyy hyvin edukkaasti Henkkikseltä. Nämä hankin hänelle Ystävänpäivälahjaksi Aleksanterinkadun myymälästä :)

Kuviin!
Lippiksen koko on jotain 8v / ja mekko 98/104, käyttäjä on 3,5 -vuotias mini :) Tykkäsittekö? Joko haluutte nähdä enemmän kevätmuotii? Värejä kukkia, pinkkiä, minttua? :)

Mekko oli päällä myös eilisillä pikkuveljen synttäreillä, eikä se ollut yhtään liian kesäinen, postaus täällä

Heippis!


2 kommenttia:

  1. Ihana setti :) On kiva nähdä päivän asu-kuvia. Kyllä minä ainakin jo mielellään katson keväisiä vaatteita nyt jo, odotan niin kevättä, lämpöä ja valoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanista säteistä on saatu jo hieman nauttia ! Tulkoon kevät siisnopsaa!! Jeee, pian siis lisää ! Ihanaa viikkoa Kati !

      Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3