26. helmikuuta 2015

Puhelinjohtoponkkarit

Hiuskuvii! Monet lukijat ja instassa seuraajat ovatkin kyselleet, mitä olen tykännyt lyhyemmästä hiuslookistani? Mulla oli siis iät ja ajat reippaasti puoleenselkään asti pitkät hiukset, useimmiten vielä toooosi paksut ja tuuheat. Niin ja rakastin pitää nuttaraa, toisinaan kiharsin ne näyttäväksi palloksi ;) Nyt lyhythiuksisena, tai pitäisikö käyttää mallin oikeaa termiä, Long BOB en voisi olla enempää tyytyväinen. Malli on helppo, se asettuu muhkeesti suihkun jälkeen ja fööniä tarvitsee vain hieman näyttää tyvelle. Luonnollinen pitkäpolkka on myös helppo sutia nutturalle keväisen herkullisilla  puhelinjohtoponnareilla ( tsekkaappa tää BLOGI!, niin tiedät mistä puhun ). Ponkkareita myy ainakin Ninja ( jossa kahta eri kokoa saatavilla ) Stocka ja Hair storet.

Mua ei häiritse yhtään vaikka puolipolkka on suttuisemmin kiinni tai vaikka jakaus ei ihan asetu prikulleen, sehän se juju juuri onkin. Peiliin katsomatta ja menoksi! Joko sinä olet pätkäissyt kutrisi? Vai oletko vannoutunut prinsessan pitkiin hiuksiin ;)

Heippa!


5 kommenttia:

 1. Nuttura on parhaimmillaan sutussa ja ilman jakausta! Tää sun hiusmalli on kans ihan huikee, sopii hyvin! :)

  VastaaPoista
 2. Just kk sitten lähti varmasti likipitäen 30cm..mullski paksut ja tuuheat hiukset..ihana oli pätkästä lyhemmäksi..oli ne niin raskaat ne entiset..

  VastaaPoista
 3. Mikä kaunokainen! Vannoin kymmenen vuotta sitten häiden jälkeen leikkaavani hiukset lyhyeksi - toisin kävi ja edelleen tukka hipoo lanteita. Kolme vuotiaana kerran minulla on ollut polkkatukka

  VastaaPoista
 4. Sulle sopii tosi hyvin tälläset lyhyt hiukset!! :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3