4. helmikuuta 2015

Uuniruokaa neljälle

Iltapäivät ovat usein meillä kotosalla hyvin hektisiä. Kun haen lapset päiväkodista olisi ihanaa vaan nuuhkia heidän hiuksia ja kuunnella päivän kuulumisia. Usein kello kuitenkin tikittää hurjaa vauhtia, niin kuin nyt varmaan kaikissa lapsiperheissä. Ruoka ja säännölliset ruoka-ajat ovat kuitenkin meidänkin perheessä kaiken a ja o. Pitkän päivän jälkeen, on ainakin kaksi nälkäistä ruokittavana ja sekös pistää äidin (ja usein myös isän) juoksemaan! 
Atria otti minuun yhteyttä muutama viikko sitten ja suosittelivat meitä kokeilemaan heidän Bravuuri-sarjan tuotteitaan. Meidän koko nelikko tykkää syödä aivan tavallisia kotiruokia joten tämä tietysti innosti minua lähtemään yhteistyöhön mukaan! Yhteistyökumppanini kertoi, että Atria Bravuuri-sarjan tuotteet on helppo valmistaa ja ruokaa valmistuu usein lähes huomaamatta uunissa. Ja näin tosiaan on!
Testasimme viikon ajan meille entuudestaan tuntemattomia ruokia ja ne oli tosiaan hyvin helppo valmistaa. Lisäksi minun ei tarvinnut panikoida palaako ruoka pohjaan tai olla kurkkimassa uuniin lapset käsipuolessa. Valmistusohjeet olivat yksinkertaiset ja selkeät sekä aikataulutus meni nappiin! 
Noin 700 gramman annokset valmistuvat tunnissa, samalla kiehautin kaveriksi riisin tai perunoita. Lopuksi lapset saivat olla mukana pilkkomassa tomaatteja ja minä lisäsin basilikat päälle. Herkullista!


'

 Ruoka maistui koko perheelle! Tumman riisin kanssa erinomaista!


Ehdottomasti suosikiksi nousi tämä kuvissa oleva Naudan uunipata. Pata oli hyvin maustettu, eikä siihen tarvinnut lisätä mitään. Aijotaan ehdottomasti jatkossakin pitää ainakin muutamaa Braavuuria koko ajan jääkaapissa, varsinkin näiden superkiireisten arki-iltojen varalle! Bonuksena vielä, haluan mainita, että kaupassa käyntimme helpottui paljonkin. Minulle kävi ennen aivan liian usein niin, että jokin raaka-aine puuttui vaikka se kuinka luki kauppalistassa. Ruuhkavuosien keskeltä terveiset, ei ole helpompaa tapaa valita arkiruokaa, kun suunnata Atria Braavurien kimppuun. :)


Postaus on toteutettu yhteistyössä Atrian kanssa
2 kommenttia:

  1. Täytyypä näitä joskus testailla. Kiireiseen arkeen nimenomaan oisivat aika huippui! Vähän hintavia tosin taitavat olla? :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän sarjan tuotteissa on hintaeroja, jotain 5e - 8e ovat :) Mutta kuinka helppoa onkaan, me saatiin kivasti vapaa-aikaa kun ruoka valmistui niin helposti :)

      Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3