13. maaliskuuta 2015

KUN KEVÄT NÄYTTI HYMYÄÄN

Hitsit, että on energiaa ihan eri tavalla kun keskitalvella. Miten aurinko voi saadakin sen kaiken aikaan. Vapaapäivä sujui ulkona, retkieväät nautittiin puistoreissulla ja puin päälle risaset farkut <3 Reikäsestä ja keväisestä lookistani joskus toisten, sillä tällä kertaa räpsin kuvia onnellisista lapsista ulkotouhujen parissa.


Varustelusta sen verran, että kylmä tuuli pakotti kiskomaan vetskaria ylemmäs ja huivi tietysti kaulaan. Pojalla vk-hanskoissa oli lämmin, mutta Tytön sormet ottivat kyllä kylmää pelkissä sormikkaissa. Päässä lämmitti merinovillaiset pipot, eikä ollut ollenkaan liian kuumat. Molo Kidsin pukuihin luotetaan kausi kauden jälkeen. Pojan puku on ainakin kahden lapsen pitämä ja edelleen musta sekä täysin hyvässä kunnossa. Puku on hoikalle pojalle juuri soppeli ja koko on 98. Tytön puku on uusi ja kokoa 104. Malli on hänellekin just eikä melkein, sillä vaikka puvussa on muutama sentti edelleen tilaa, on se kapean mallin, lahkeensuiden ja jalkalenkkien ansiosta pidettevä reilumpanakin. Kauden uutusväri onyx black taittaa kivasti tummansiniseen ja siihen asusteiksi sopii tyttömäiset pinkki, vaaleanpunainen ja tummanpunainen :) 

Hauskoja kevätpäiviä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanan keväistä :) Meillä on talvisin luotettu Molon haalareihin, välikausimallit on vielä testaamatta. Hauskoja kevätpäiviä teillekin!

      Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3