11. maaliskuuta 2015

Minttua, persikkaa, aurinkoakin

Lasten muotia. Iskeekö trikoiset perusvaatteet? Sovituskuvissa molemmilla lapsilla vaatteet on kokoa 104. Molemmat ovat himpsan alle 95 senttisiä minejä ja muutamia senttejä vaatteissa vielä kasvunkin varaa. Päätin kuitenkin siirtyä seuraavaan vaatekokoon sillä edellistä kokoa on vielä hyvin lasten kaapeissa. Vaatteet täältä.Koitin taas useita valotuksia niin kamerassa kun kuvanmuokkauksissakin. Värit vastaavat hyvin todellisuutta, sen sijaan kuvaamiseen olisin kaivannut auringonvaloa. Onneksi keväistä energiaa taivaalta on luvattu koko loppuviikoksi :) Nams ja pus!

12 kommenttia:

 1. Ihanasti tuo nude sopii sinun hieman tummemmille lapsille! <3 Ei näyttäisi yhtään noin hyvältä esimerkiksi meillä, kun poika on kalkkilaivan kapteeni päästä varpaisiin :"D Ihania on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sonja, nudesta tuli suosikki :) No saattais sopiakin, mut ehkä koralli tosiaan on enemmän teille ;) <33

   Poista
 2. Tosi söpöt - niin vaatteet kuin teidän minitkin :) Aurinkoista päivää, täällä aurinko jo pilkistelee! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoa teidänkin kevätpäiviin !!! Kiitos .

   Poista
 3. Ihania :) Mä tilasin kanssa vähän reilumpaa kokoa nyt Gugguulta pojalle eikä ne edes sitten osoittautunut liian isoiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä on poika kasvanut niin hurjaa vauhtia et 98 koko jää taaaaas pieneksi, justhan se siihen siirtyi... Tytölläkin on massakausi ;)

   Poista
 4. Ihania vaatteita, ihania lapsia :)

  Vaatteen malli tulee yksivärisessä kauniisti esille. Etenkin yksiväriset yläosat valtaavat meillä lasten vaatekaappeja. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nää on kauniita tälleen yksinkertaisina :) Väreillä saa paljon aikaan kun yhdistelee...

   Poista
 5. Aivan ihania, niin vaatteet kuin lapsetkin! <3

  VastaaPoista
 6. VOI K I I T O S kaikille kommenteista. Gugguun uusin mallisto on kyllä vienyt kielen mennessään :) Söppänätkin tykkää :) Ja poikaa on ihanaa pukea hempeämmin !


  Ihanaa kevättä näiden parissa!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3