20. maaliskuuta 2015

Mun suosikit Vietolta


Heipparallaa. Vihdoin koneen äärellä. Tsiljoona juttua ja KUVAA olisi taas blogin puolelle kertynyt, mutta missä aika? Haipakkaa on riittänyt ja kaikki homma kasaantunut, niin kotona, työmaalla kuin lastenkin kanssa. Syynä viikkojen vatsatautikierre josta onneksi ollaan selvitty viikko sitten! Eli, niin vaan on taas perjantai. Lapsivapaata aikaa reilu tunteroinen ja mitä tekee äiti? Rentoutuu selaamaan mailit läpi, aukaisee muutaman verkkokaupan välilehteen ja tietysti blogin. Ihanaa perjantaina siis kaikille ketkä olette mukana, teille lukijoilleni! 

Kävin eilen nopsaa tapaamassa Harakanpesä shopin Marikaa ja viehättäviä sekä ennen kaikkea tyylikkäitä Vieton kevätuutuuksia! Pääsin sovittelemaan lähes kaikki uutuudet läpi ja tässäpä mamin suosikit, joista jokaisen voisi kotiuttaa. Livekuvissa kun yksityiskohdat näkyy ehkä paremmin, niin siksi ne tänne blogiinkin halusin jakaa!

Sovitus kuvani ovat päätyneet tällä kertaa Harakanpesän facebookryhmään, eli sieltä näkee mekot ja tunikat mun päällä (liity siis ryhmään).

 Hiekan värinen collegemekko ihanalla printillä. Leikkaukset sivutaskuissa ja pääntiessä tuovat särmää tähän asuun! Click to webshop

 Tämä mekko on mun suosikki. Malli on mielestänin sama kuin suositussa taskumekossa. Rento, mut toooosi hieno!
 Pellavainen paita, näyttää juuri sopivalta shortsien pariksi lämpimiin kesäsäihin!


Raidallinen mekko on 100% luomupuuvillaa. Se on napakkaa trikoota eikä juuri jousta, sopii niin arkeen kuin juhlaankin! Tyylikäs mustavalkoinen ei ikinä poistu muodista ja nyt jos koskaan se on enemmän kuin in! Click to webshop

Mut ja mekot löydät myös instagramista ig-tunnuksella maminaarteet :) Marikan napsimia huikeita sovituskuvia siellä lisää!


Ihanaa viikonloppua ja psssst yllä olevia Papun uutuuksia saa huomenna lauantaina täältä.1 kommentti:

  1. Tuo Papun uusi kevätmallisto on niin herkku, sieltä löytyi nopeasti monta suosikkia niin äidille kuin lapsille. Etenkin tuo turkoosi sekä keltainen hurmaavat!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3