27. maaliskuuta 2015

RISUJA VAI RUUSUJA

Hola! Viikko paketissa. Tosin, viikonlopusta on tulossa vähintään yhtä vilkas kuin meidän menneestä arkiviikosta, joten... Mut tällä kertaa päivän asu kuvitteellisesti, eli hengareissa. Ja luvassa siis ruusuja. Nimittäin Molo Kidsin kevään mallistolle, josta minä ainakin olen löytänyt monta kaunista ja tyttömäistä kuosia. Yhdistelin Tytön uutta toppia mun Veromodan mekkoon ja nehän sopi tosi kivasti yhteen. Vaikka minunkin vaatekaappi on pääosin mustaa, harmaata ja vielä kerran mustaa, mahtuu joukkoon tietysti muutama värikkäämpikin yksilö. Näissä on heti ripaus enemmän naisellisuutta ja ainakin keväistä tunnelmaa. Eli hus hus lumisateille!


 Mekkoni alaosa on musta joten Tytön topin pariksi sopisi ehkä mustat legginssit. Ensi viikolla juhlistammekin ystävän kolmevuotiasta poikaa, joten lienekkkö tässä osa asuistamme?
Miltä näyttää? Liian kirjavaa vai juuri soppelia?Nämä Molo Kidsin sisävaatteet vastaavat tuplakoon pienempää ja eivät himpsan reilunakaan istu huonosti, sillä malli ainakin yläosissa on suht kaposaa. Aikaisempaa kokemusta ei merkin sisävaatteista olekaan joten innolla fiilistellään. Nämä ruusukuosilliset vaatteet taitavatkin olla kevään suosikkeja, sillä ainakin ulkoiluun tarkoitetut haalarit ja takit on pitkälti myyty loppuun. Ja iskee siis meihinkin. Paljon kivempia kuin tuotekuvissa (taaaas kerran). Näitä myy ainakin Kampin Skidi!

Ruusuja viikonloppuun! Joko on pääsiäisvitsat ja risut hankittuna? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3