3. huhtikuuta 2015

FRILLATOPPI JA HUULIKIILTOA


Gugguun kevään uutuuksien drop kolme julkaistiin tällä viikolla. Suosikeiksi taisi kehkeytyä Gugguun omasta verkkokaupasta hetkessä loppuunmyydyt pipot sekä monet herkulliset tyttömäiset viskoosivaatteet. Me saatiin keväälle ja kesää silmälläpitäen blogin kautta ihana frillatoppi!
Minttu ja nude ovat ehdottomasti suosikeitamme ja tällä kertaa päädyttiin valitsemaan minttua. Toppi istuu hyvin ja laskeutuu kivasti. Meillä Tytön mitta on noin 95cm ja toppi on kokoa 104cm. Harakanpesän Marika onkin valinnut täydellisen kokoelman viskoosivaatteita (toppeja, shortsihaalareita...) puotiinsa. Valikoiman näet Tä s t ä ja mintun frillatopin* T ä s t ä ( jäljellä mm koot 92, 98, 104...)  Jos ei mekkoa huvita pukea prinsessoilleen ihan jokaikinen päivä, niin tässäpä hienosteluun ihana asuvalinta. Meillä parina mustat Gugguun leggarit. Yllätyin todella positiivisesti viskoosin jämäkästä, mutta pehmeästä materiaalista. Myös hienot leikkaukset tekevät vaatteista kauniita. Tyttö näyttää tässä sopivasti isoltatytöltä ja tykkäsi itsekin tosi paljon. Niin paljon, että piti sipaista huulikiiltoakin vähän topin pariksi.


 Kuten kuvasta näkyy, on Tyttö tottunut poseeramaan äidin kamerahössätyksessä mukana. Niin ja olimmehan viime kesänä Haikossa Gugguun kuvauksissa reenailemassa, juuri näitä poseerauksia ;) Ei vaiskaan, neiti viihtyy kun häntä kuvataan, katsellaan, kehutaan... hihihih.


*Frillatoppi saatu bloginäkyyvyyteen Harakanpesäshopista

Ps. Kannattaa liittyä Harakanpesän f a c e b o o k   r y h m ä ä n sillä siellä on saapuvista uutuuksista ennakkopaljastuksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3