14. huhtikuuta 2015

LAPSIMESSUILTA ( Ja terkut kaikille ketä ehdimme näkemään! )


Vuoden odotetuimpana tapahtumanakin mainostettu Lapsimessut järjestettiin tänäkin vuonna Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma on kolmepäiväinen ja jokaisena päivänä on hurjasti ohjelmaa, niin meille vanhemmille kuin lapsillekin. Nämä messut olivat kolmannet joissa olin käymässä ja innolla lähdin mukaan jälleen. 
Fiilis oli katossa varmasti aika monella muullakin, ainakin lasten vaatteisiin hurahtaneillä äideillä. Menin itse messuille heti perjantaiaamuna ja päätin katsastaa heti ensimmäisenä Gugguun messupisteen. Kuten sanoin, niin päätti muutama muukin äiti. Sillä jonot kassalle olivat lähes puolituntia pitkät ja muutenkin messupiste vilisi väkeä. Välillä oli vaikeaa nähdä edes mitä kaikkea oli esillä. Sehän on vain positiivinen ongelma kun väkeä riittää :) Gugguun-tiimi hoiteli hienosti osastoaan, eikä suosiosta voinut kukaan olla erimieltä. Messualena kaikki tuotteet olivat -20% ja joulun tienoilta tuttu RIM-mallisto julkaistiin vain meille messulaisille kevään uutuusväreissä.
Hain tietysti itsekin muutaman ihanuuden mm. legginsejä, pipoja, toppeja. 
 Lapset nauttivat aamiaista vielä kotona, jonka jälkeen hyppäsivät bussiin kohti messuja isin kanssa. Minulla oli siis muutama tunti tehokasta messuiluaikaa ja käytin sen tietysti hyväksi.
Viljamin puodilta löysin suloisia pandaprinttejä. Crocsit oli ihan hyvässä alessa kuten myös joitakin kivoja tarjouksia Mini Rodinin kevätmallistoista. 
Pian lapsetkin saapuivat Messukeskukseen. Kierreltiin odotetut pisteet kuten paloautot, palomiehet, poliisimopo, temppuratoja ja muutama lelukauppakin. Lopuksi syötiin eväitä ja hurjasteltiin karusellissa. 
Hauskaa oli, mutta olisin toivonut hieman enemmän kokonaisvaltaisempia lastentapahtumia. Jokaisella pisteellä sai piirrellä tai tutustua leluihin, mutta pidempiä leikkejä ei oikein voinut leikkiä missään. Temppuradoilla oli paljon lapsia ja osa heistä paljon isompia kuin meidän kaksikko. Välillä sai olla huolissaan miten mahdutaan joukkoon tai missä se pieni nyt viilleettää. Plussaa iloisesta messuväestä jotka tietysti tarjosivat lapsenmielistä palvelua, niin ja vessoja sekä taukopaikkoja oli riittävästi.
Enimäkseen messut ovat kuin ovatkin sitä mainoksen jakamista, valitettavasti. Niin ja esiintymislava ja suuremmat ohjelmanumerot olivat läpensä täynnä hiljaisena perjantaiaamunakin. Saati sitten lauantaina? 
Olihan se vähän jännää nähdä omasta tytöstä noin iso mainoskuva. Messut on messuiltu. Millaista teillä oli messuilla? Minkä ikäiselle messut on hitti ja missä menee hudin raja? Kiitos isille innostuksesta lähteä mukaan, kiitos perheemme messulipuista yhteistyökumppanille, kiitos Gugguulle ihanasta palvelusta kiireestä huolimatta, kiitos Messukeskuksen väelle hyvästä palvelusta heti sisääntulolta saakka! 

Hauskaa viikon jatkoa lukijoille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on ilo minulle <3