4. huhtikuuta 2015

LASTEN PÄIVÄPEITE

Sain hankittua vihdoinkin sopivan ja todellakin sen täydellisen päiväpeitteen Tytön sänkyyn. Pinnasänkyihin ja ensisänkyihin meillä oli lapsilla mummun ompelemat päiväpeitteet, mutta taaperosänkyihin olin jo liian pitkään pyöritellyt vaihtoehtoja päiväpeitteestä. 
Näitä ihania, tyylikkäitä ja helppokäyttöisiä Z i p i t - päiväpeitteitä saa mittatilaustyönä. Omaan peittoon saa valita mieluisensa värin niin itse peitteeseen kuin vetoketjuunkin. Päiväpeitteen voi valmistaa niin irtopatjaan kuin runkopatjaankin. Patjan mittoihin tarvitsee laskea peitolle ja tyynylle noin kolmen sentin vara. 
Tilaaminen on nettikaupasta helppoa! Värivalinnoissa kestikin sitten kauemmin, sillä värejä ja niitä yhdistelemällä kaupassa on kyllä todella monta kaunista yhdistelmää. Kun meillä lapset nukkuvat kaksisteen samassa huoneessa pyrin mahdollisimman neutraaleihin väreihin sisustuksessa. Valitsin kaikesta huolimatta Tytön sänkyyn pinkin vetskarin ja on kyllä herkullinen. Kyllä Tytön ja Pojan huoneeseen värejä mahtuu! Seuraavaksi miettimään peittoa Pojalle :) Millaisia päiväpeitteitä teidän taaperoiden tai lasten sängyissä on? Voin lämpimästi suositella kyseistä mallia jos tykkäät pitää koko huoneen ilmeen tarvittaessa siistinä. Lisäksi lapsi oppii helposti petaamaan sänkynsä itse. Ja mikä herkullinen houkutin voikaan olla lempivärinen vetoketju? Kyllä, illalla on mieluisaa kömpiä avaamaan oma sänky ja hujahtaa sinne ilmaan kitinää.

Materiaalit ovat pesunkestäviä, eli ei muutakun pomppimaan ja pitämään hauskaa!Postaus on toteutettu yhteistyössä Beditin kanssa ja peite saatu näkyvyyteen blogialennuksella.

Bedit on suomalainen pienyritys, jonka tavoitteena on tehdä sänkyjen petaamisesta hauskempaa ja helpompaa kuin koskaan ennen. Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa. Yrityksen kotipaikka on Joensuu.

6 kommenttia:

 1. Mä oon katsellut myös näitä päiväpeittoja, vaikuttavat niin näppäriltä. Murulla oli jossain vaiheessa tapana purkaa sänky vähän väliä, tällainen päiväpeitto voisi olla toimiva ratkaisu pitämään lastensängyt siistimmän ja ryhdikkäämmän näköisinä. Ihanan pirtsakka vetoketju!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä puretaan enää olkkarin sohvaa, ees ja taas ... Mut tää on ihana suosittelen!!!

   Poista
 2. Ai teilläkin! Minä just postailin samasta päiväpeitosta :) Niin kätevä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi , ihanalta näytti sinunkin olkkarissa :) Mä tykkään ihan hulluna kyllä !! Aivan ihana.

   Poista
 3. Onko päiväpeitto puhtaanvalkoinen? Näyttää ainakin kuvassa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka.


   Joo meidän peite on puhtaanvalkoinen, pinkillä vetskarilla. Joko sinä löysit suosikkisi?

   :)

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3