17. huhtikuuta 2015

MEIDÄN OLKKARISSA

Viime lauantaina järjestin Papun ja Vietto merkkien kotikutsut. Kotikutsuilla pääsee tutustumaan vaatemallistoihin paljon laajemmin ja yksityiskohtaisemmin kun nettikauppaa selatessa. Tarinoita vaatteista, niiden valmistuksesta ja ihan yleistä tutustumista tuotteisiin. Sain vieraaksi upeita naisia lapsineen ja esittelijänä tietysti lastenvaateliikkeen omistaja Marika Harakanpesä shopista. 
Marika kertoo kutsuilla niin omia kokemuksia kuin myös valmistajien ajatuksia vaatteista. Ammattilaisen näkemys kokoasioissa (varsinkin näissä aikuisten vaatteissa) on mielestäni hyvin tärkeää. Lisäksi vaatteiden syntyperästä ja käyttökokemuksista oli ilo kuulla. Ihaninta on tietysti sovitella vaatteita kaikessa rauhassa, peilitilaa riittää kotona paremmin kuin liikkeissä. 


 Papun kevään mallistosta.

 Pojat, ystävät.

 Naurattaa, koska on niin hauskaa yhdessä,

 Papun kaunis nappitakki.

 Sisarukset kesken kutsujen.

 Kaverukset. Lapset voi hyvin ottaa kutsuille mukaan. Reipas R-poika pääsee sovittelemaan Papun vaatteita ja taisi valita itselleen mieluisat housut ;)

 Papun uusissa vaatteissa.

 Mallisto mahtui olohuoneeseen.

 Fiilikset kameran takana. Olipas kerrassaan hauska iltapäivä joka vaihtui nopeasti iltaan. Ystäväni löysivät ihania vaatteita niin itselleen kuin lapsillekin.

 Yksi Vieton lemppreistani yllä. Collegemekot on huippusuosittuja ja erittäin korkealaatuisia. Pehmeyden tuntee päällä. Muutama laadukkaampi vaate korvaa x-määrän sekundaa. Vieton mallisto netissä linkistä ja muutama uutukainen ( joista saa mittatilaustyönä oman kokoisensa tarvittaessa) Eerikinkadun liikkeessä.

 Ja lisää Papuja. Laatikkomallinen teeppari on varmasti ihana kesällä.

 Isikin oli taustalla.

 Ja herkutteluja vieraille. Oli hauskaa nähdä ystäviä ja tietysti rupatella muutakin kuin vaatteista, kuten nyt vaikka lapsista. Hihihihii...


Kauniiden vaatteiden lisäksi toiseksi makeinta oli ehkä nämä minicupcakesit :)

Vieton malliston näet täältä. Papun malliston täältä. Ja mikäli kiinnostuit pitämään itse kotikutsut niin olethan yhteydessä info@harakanpesashop.fi


Iloa viikonloppuunne!

4 kommenttia:

 1. Tuo Papun toppi näyttää tosi kivalle! Vaatekutsut on tosi kivoja, tykkään järjestää niitä. Marikan kanssa olikin puhetta, että hänkin voi tulla kutsuille esittelijäksi. Tosi kiva idea, täytyy laittaa korvan taakse :)

  VastaaPoista
 2. kiva idea järjestää kotikutsut. Papun vaatteet erityisesti kiinnostaa ja se on totta, että laatu korvaa määrän. Harmi, kun en itse asu pk-seudulla :(

  VastaaPoista
 3. Ja jos joku järkkää tälläsii kutsuja pk-seudulla niin osallistuisin mielellään ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita ihmeessä minulle mailitse tietoja mistä päin niin otan seuraavista kutsuista selvää :)

   Poista

Jokainen kommentti on ilo minulle <3